Ciorba de fasole cu tarhon

Ciorba de fasole cu tarhon

Ingrediente pentru 5-6portii:
400g fasole boabe alba si rosie, 60g ceapa, 100g morcov, 100g telina si albitura, 15g tarhon, 25g usturoi, 100g costita afumata (optional), 100g rosii proaspete sau in bulion, o lingura de pasta de tomate, sare si otet dupa gust, o legatura mica de marar sau patrunjel.

Mod de preparare:
Fasolea se alege de impuritati, se spala (este indicat daca se poate sa o lasati timp de 10-12 ore - peste noapte - la umflat in apa rece) si se pune la fiert. Se schimba apa de fierbere de 2-3 ori (numai in cazul in care nu a fost lasata la umflat peste noapte), inlocuindu-se cu apa fierbinte. Dupa ce ati facut ultima schimbare a apei de fierbere, se adauga costita intreaga, doar daca doriti sa preparati ciorba cu carne. Cand fasolea este aproape fiarta, se adauga ceapa si zarzavatul taiat marunt, impreuna cu usturoiul tocat si tarhonul oparit si tocat. Dupa ce toate ingredientele sunt bine fierte, se adauga rosiile decojite si taiate cubulete si pasta de rosii diluata cu putina supa. Costita se scoate, se dezoseaza, se taie cubulete si se pune la loc in ciorba. Se mai fierbe inca 10 minute, dupa care se potriveste gustul cu sare si otet.
La servire se adauga verdeata tocata.

poza R     DANYELLE COOKING CONS SRL
Bucuresti - Romania
Telefon: 0721.825.819
Email:
---------------------------

Preluarea si reproducerea informatiilor publicate pe site-ul www.danyelle.ro se poate face doar cu acordul scris si cu respectarea legislatiei in vigoare.

    TRADE MARK DANYELLE COOKING

 4194948                HAWAII REGISTRATION