,

COOKING AFTER WORK

Corporate Culinary Workshop


Va invitam intr-o "excursie" gastronomica in studioul de cooking al lui Chef Dan Erbarescu alaturi de care veti descoperi gusturi fine si stari de bine :)
Am scapat de saptamana muncitoreasca, scapam de costume, tocuri, cravata & laptop si ne intalnin la o cina delicioasa, unde chef-ul ne incanta cu arome, gusturi si texturi de vis in farfurii.

Chef Dan Erbarescu are 49 de ani si este bucatar profesionist de peste 25 ani, cu vasta experienta internationala.
Petreceti impreuna cu prietenii o seara culinara distractiva si inedita, alaturi de un maestru bucatar. Tema petrecerii va fi pregatirea unor preparate de top, realizarea unui dish si degustarea acestuia. Fiti vedeta zilei.

Ce veti face? Va spun exact ca sa va puteti imagina!

La ora stabilita ne intalnim la studioul Danyelle Cooking din zona Mall Vitan (Str. Branduselor Nr. 2-4, Et.3 (Vitan Business Center), ne acomodam cu toate ustensilele din bucatarie, stam putin la povesti, ne impartim in mai multe echipe si dam drumul la distractie.
Veti invata sa pregatiti unul sau doua preparate de top "chef original recipe" pe care le puteti servi la orice eveniment.

Una dintre multiplele variante ar fi:
Starter - Bruschete cu rosii
Nu suntem primii care am spus ca lucrurile cele mai simple sunt de cele mai multe ori si cele mai bune! Este starterul care a castigat cea mai mare popularitate si care este comandat cel mai des in restaurante. Istoria si provenienta bruschetelor este foarte simpla de ghicit… Italia! Verbul italian "bruscare" înseamnă "a frige pe carbuni" ?i "brusciare" înseamnă "a arde sau a praji" de unde vine si modul in care a fost facuta prima bruscheta. Reteta initiala care dateaza de prin secolul al 15-lea s-a pastrat pana in zilele noastre.

Main Course - File de dorada cu piure de telina si sos de patrunjel
Dorada este pestele cu gust divin, traieste in Marea Mediterana si se hraneste in special cu crustacee si moluste. Evident, este nelipsit din bucataria mediteraneana. Atat pentru carnea sa alba, nu prea grasa, cu o textura inconfundabila ?i gust placut, dar cat si pentru faptul ca are foarte putine oase.
Primul pas va fi filetarea pestelui. Ei bine, cum aduci un peste de la forma normala la acea forma frumoasa de file pe care o vedem in vitrine si-n tiple? Asta vom invata in cadrul atelierului de gatit!
Chiar daca esti incepator in arta culinara sau n-ai nici o treaba cu bucataria, Chef Dan Erbarescu o sa ne indrume in realizarea celui mai gustos preparat :)
Mai jos sunt detaliate si alte teme pentru seara de cooking.

Darsa va dau cateva detalii foarte importante:
Costul excursiei gastronomice este trecut in dreptul fiecarui workshop etalat mai jos.

Serviciile incluse sunt:
- Alimente pentru pregatirea preparatelor
Fiecare participant va avea asigurat un kit personal de lucru, care include:
- Sort de lucru
- Tocator special
- Set de cutite
- Ustensile de lucru
- Carnet, pix
- Apa si cafea
- Surprize
- Sedinta foto

Propunere workshop-uri:

DE LUNI PANA VINERI
File de Pastrav Somonat & Piure de Pastarnac
1. Prepararea pestelui
2. Prepararea piureului
3. Montarea preparatului
4. Degustare

Cost: 175 LEI
Ora de incepere: la alegere

INSCRIERE WORKSHOP

----------------------------------------------------

DE LUNI PANA VINERI
Coaste de Porc in Sos BBQ & Cartofi cu Rozmarin
1. Prepararea coastelor
2. Prepararea cartofilor
3. Montarea preparatului
4. Degustare

Cost: 150 LEI
Ora de incepere: la alegere

INSCRIERE WORKSHOP

----------------------------------------------------

DE LNI PANA VINERI
Muschi de Vita in Sos de Coniac & Piure de Telina & Morcovi Caramelizati
1. Prepararea carnii
2. Prepararea piureului / a garniturii
3. Montarea preparatului
4. Degustare

Cost: 220 LEI
Ora de incepere:  la alegere

INSCRIERE WORKSHOP

----------------------------------------------------

DE LNI PANA VINERI
Starter: Supa Crema de Ciuperci & Ulei de Trufe
Main Course: File de Salau & Sos de Vin si Sparanghel Sote
1. Prepararea supei
2. Prepararea pestelui / a garniturii
3. Montarea preparatului
4. Degustare

Cost: 260 LEI 
Ora de incepere: la alegere

INSCRIERE WORKSHOP

----------------------------------------------------

DE LNI PANA VINERI
Piept de Pui in Stil Mediteranean & Ratatouille de Legume 
1. Pregatirea ingredientelor
2. Prepararea legumelor / a garniturii
3. Montarea preparatului
4. Degustare

Cost: 180 LEI 
Ora de incepere: la alegere

INSCRIERE WORKSHOP

----------------------------------------------------

Te asteptam cu drag sa bucatarim impreuna!

Vino si tu alaturi de Chef Dan Erbarescu va arata noi tehnici de gatit, cum sa mancam si sa gatim sanatos, cum sa aranjam un preparat in farfurie sau cum sa folosim cutitul si multe alte lucruri interesante.
Va provocam sa va explorati creativitatea si sa impartasiti emotiile pozitive intr-o experienta de neuitat. Doar imaginati-va cu sortul de bucatar la un atelier de gatit, la care se adauga rafinament si atmosfera deosebita!

Workshop-urile se vor tine in cursul saptamanii, timp de doua ore si jumatate, cu incepere de la 17:30, si se vor termina in jurul orei 21:30.
Locurile fiind limitate, maxim 30 locuri disponibile, va rugam sa faceti rezervarea din timp.

Conditii de inscriere / participare
Plata cursului se va face integral in maxim 3 zile de la data primirii facturii fiscale prin email. Factura va fi trimisa imediat dupa inscriere, asa ca va rugam sa completati cu atentie toate datele din formular. In momentul efectuarii platii, cursantul va avea locul asigurat in grupa.
Prezenta in sala de curs se va face cu minim 15 minute inainte de ora stabilita.
Varsta minima este de 18 ani. Experienta in arta gatitului nu are importanta. Nu conteaza daca nu ai mai gatit niciodata, vei invata lucruri frumoase si utile in acest domeniu :)
Daca se intampla sa nu puteti ajunge la workdhop aveti obligatia sa anuntati telefonic neparticiparea dumneavoastra, cu cel putin dou zile inainte, altfel riscati sa pierdeti taxa de participare.
La final, se va acorda o diploma onorifica semnata de Chef Dan Erbarescu.
Toti participantii vor degusta preparatele pregatite de ei in cadrul workshop-ului. Fiecare participant va fi instruit cum sa lucreze cu ustensilele periculoase (cutite, aparatura electrocasnica, etc) si va raspunde pentru eventualele accidentari (manipularea ustensilelor, obiectelor, cutitelor, etc). Chef Dan Erbarescu cat si Danyelle Cooking Cons SRL nu raspund pentru eventualele accidentari pe perioada sesiunii de gatit, datorate manevrarii,manipularii, folosirii inadecvat a ustensilelor sau electrocasnicelor.. Aceasta responsabilitate revine exclusiv in sarcina cursantului. Inainte de inceperea fiecarei sesiuni de gatit se fa face un instructaj despre ustensilele folosite, cum se manevreaza/lucreaza cu acestea. Completarea formularului presupune acceptarea conditiilor de participare de mai sus.

 

Date de contact:
 DANYELLE COOKING CONS SRL 
Cooking Studio: Str. Branduselor Nr. 2-4, Et.3
Fone: 0721.825.819
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Website: www.danyelle.ro
Bucuresti - Romania

 Trade Markpoza R Danyelle Cooking

4194948  HAWAII REGISTRATION

 

Acest material apartine lui Danyelle Cooking & danyelle.ro si Detine Toate Drepturile de Autor!

Toate articolele publicate in acest site sunt proprietatea DANYELLE COOKING si nu pot fi copiate, utilizate, preluate sau citate fara acordul scris al DANYELLE COOKING. 
Orice incalcare a acestei prevederi intra sub incidenta legilor in vigoare.

 

poza R     DANYELLE COOKING CONS SRL
Bucuresti - Romania
Telefon: 0721.825.819
Email: danyelle@danyelle.ro
---------------------------

Preluarea si reproducerea informatiilor publicate pe site-ul www.danyelle.ro se poate face doar cu acordul scris si cu respectarea legislatiei in vigoare.

    TRADE MARK DANYELLE COOKING

 4194948                HAWAII REGISTRATION