Dotarea si Utilarea Bucatariei cu Echipamente Profesionale de Top
Pachet Complet de Consultanta
Dotarea cu Echipamente si Ustensile a Bucatariei
Alcatuirea de Meniuri Potrivite Specificului Unitatii
Organizarea Fluxului Tehnologic
Recrutare si Selectie de Personal Calificat
Instruirea si Pregatirea Echipei de Lucratori din Bucatarie si Salon
Stabilirea Furnizorilor Potriviti
Pregatirea si Organizarea de Evenimente
Portofoliu Clienti
Salon Strelitzia Events - Urziceni
- Consultanta in Instruirea Echipei de Bucatari
- Consultanta Alcaturie de meniuri
- Consultanta Evaluare Bucatarie
- Consultanta Implementare Sistem de Lucru
Este cea de-a doua parte importanta in amenajarea unui restaurant. Dotarea unei bucatarii cu utilaje si ustensile necesare se bazeaza in principal pe specificul culinar ales si in secundar pe modul de pregatire al preparatelor.
Am sa iau ca exemplu un preprat complex al bucatariei franceze: "soupe aux oignons", sau "supa de ceapa". Suna bine si pare simplu de pregatit, la prima vedere, dar lucrurile nu stau asa. Ca proprietar de restaurant imi este simplu sa dau dispozitie ca in alcatuirea meniului sa se regaseasca si aceasta supa. Pentru ca acest preparat sa se poata pregati corect, este necesar ca bucataria sa fie dotata cu "salamandra", utiaj de gratinare, oala sub presiune pentru realizarea comsomme-ului, ustensile pentru strecurat supa. Fara aceste ustensile/utilaje nu se poate realiza un preparat corect, perfect.
De aceea orice restaurant ar trebui sa apeleze la serviile unui specialist pentru a-si construi o bucatarie performanta, cu utilaje pe masura preparatelor din meniu si al modului de pregatire, utilaje care sa eficientizeze munca bucatarilor si sa-i ajute in performanta.
Ce implica aceasta:
1. - desemnarea profilului unitatii, conform planului conducerii si implicit a specificului culinar, pentru a stabili necesarul de echipamente specifice si de ustensile de bucatarie
2. - determinarea necesarului de echipamente si ustensile necesare desfasurarii activitatii de productie, in functie de specificul culinar al unitatii, al modului de pregatire al preparatelor si de bugetul alocat pentru aceste achizitii.
3. - identificarea variantelor optime de pret si calitate ce coincid target-ului unitatii. In acest caz se va avea in vedere raportul pret/calitate, modalitatile de plata, notorietatea furnizorului, service-ul asigurat, piesele de schimb, etc.
4. - amplasarea echipamentelor si utilajelor in locurile special create, pe sectii si sectoare, conform schitei si planului bucatariei.
Pret: de la 450 euro
Tipuri de restaurante:
- restaurant cu specific romanesc
- restaurant cu specific international
- restaurant cu specific mediteranean
- restaurant cu specific italian & pizza
- restaurant cu specific francez
- restaurant cu specific lacto-vegetarian
- restaurant cu specific pub & grill
- restaurant cu specific fast-food
- restaurant cu specific cantina / autoservire
- restaurant cu specific organizare evenimente
- firma de catering
- laborator de patiserie & cofetarie
Marca Danyelle Cooking
RESTAURANT CONSULTANCY SERVICES
4194948 HAWAII REGISTRATION
Date de contact:
DANYELLE COOKING CONS SRL
Fone: 0721.825.819
Email:
Website: www.danyelle.ro
Bucuresti - Romania
Acest material apartine lui Danyelle Cooking & danyelle.ro si Detine Toate Drepturile de Autor!
Toate articolele publicate in acest site sunt proprietatea DANYELLE COOKING si nu pot fi copiate, utilizate, preluate sau citate fara acordul scris al DANYELLE COOKING.
Orice incalcare a acestei prevederi intra sub incidenta legilor in vigoare.