Termeni si Conditii

Termenii si conditiile de mai jos se refera la inscrierile in cadrul site-ului danyelle.ro, DANYELLE COOKING CONS SRL si participarea la cursurile de gatit, workshop-uri sau alte evenimente, dar si la utilizarea site-ului danyelle.ro Pentru a avea toate informatiile legate de conditiile inscrierii si participarii la cursurile de gatit, va rugam sa cititi cu atentie cele de mai jos.

Prin completarea si trimiterea formularului de inscriere ce apare pe site-ul danyelle.ro, cursantul se inscrie la cursurile sau evenimentele care figureaza in programa creata de DANYELLE COOKING CONS SRL si raspunde pentru corectitudinea datelor furnizate de acesta. Adresa de e-mail sau numarul de telefon indicat gresit atrage dupa sine neanregistrarea inscrierii, deoarece cursantul nu poate fi contactat. 
Deasemenea, prin completarea si trimiterea formularului de inscriere ce apare pe site-ul danyelle.ro, va exprimati acordul pentru a aparea in materiale foto/video, materiale ce vor fi publicate in medii sociale Facebook, Google, Linklin, etc. in scop publicitar/reclama.

Cursuri de gatit pentru copii
Conditii de inscriere/participare
Fiecare copil va fi asistat de catre un parinte.
Sunt admisi copii cu varste intre 5-14 ani.
Pentru moment, grupa de copii va fi alcatuita din maxim 9 copii, asistati de parinti.
Toate materialele pentru curs, alimentele si ustensilele, vor fi asigurate de catre Danyelle Cooking::
- sort, boneta, manusi unica folosinta, ustensile de lucru, alimente, pentru parinti cafea sau apa minerala, pentru copii sucuri racoritoare, ceai sau apa minerala.

La sfarsitul fiecarui modul, copii impreuna cu parintii/insotitorii se vor aseza la masa si vor degusta preparatele.
Plata cursului se va face integral in termenul scadent mentionat in factura, intotdeauna inainte de inceperea sesiunii la care v-ati inscris. Factura va fi trimisa prin email, in cel mai scurt timp. In cazul in care nu efectuati plata pentru taxa de participare, nu veti avea asigurat locul in studioul de curs. Va rugam sa completati cu atentie toate datele din formular. Din momentul efectuarii platii, cursantul va avea locul asigurat in grupa. Inscrierile la cursul de cooking pentru care taxa de participare nu a fost efectuata, nu vor avea prioritate si nici locul asigurat.
Prezenta in sala de curs se va face cu minim 15 minute inainte de ora stabilita.
Daca se intampla sa nu puteti ajunge la workhop, ava rugam sa anuntati telefonic sau prin email, neparticiparea dumneavoastra, cu cel putin o zi inainte, altfel riscati sa pierdeti taxa de participare.
La final, se va acorda o diploma de participare semnata de Chef Trainer Dan Erbarescu.
Toti participantii vor degusta preparatele pregatite de ei in cadrul workshop-ului. Fiecare copil va fi sub supravegherea unui adult, fiind supravegheat permanent ca sa nu se intample accidente pe parcursul atelierului (manipularea ustensilelor, obiectelor, cutitelor, etc). Chef Trainer Dan Erbarescu cat si Danyelle Cooking Cons SRL nu raspund pentru eventualele accidentari pe perioada sesiunii de gatit, datorate manevrarii, manipularii, folosirii inadecvat a ustensilelor sau electrocasnicelor. Aceasta responsabilitate revine exclusiv in sarcina cursantului si al parintelui / adultului insotitor. Inainte de inceperea fiecarei sesiuni de gatit se va face un instructaj despre ustensilele folosite, cum se manevreaza/lucreaza cu acestea. Pe parcursul sesiunii de cooking se vor face poze si video clipuri, ce vor fi utilizate ca materiale promotionare si de reclama pentru cursuri. Deasemenea, toti cei inscrisi la cursurile de cooking vor face parte din baza de date danyelle.ro si Danyelle Cooking Cons SRL si vor primi email-uri pentru confirmarea participarii la noile sesiuni de curs, retete, notificari sau anunturi cu alte tipuri de cursuri. Completarea formularului presupune acceptarea conditiilor de participare de mai sus.

Cum ma inscriu
Butonul de inscriere este amplasat in partea de sus/jos a paginii de prezentare a fiecarui curs sau eveniment, sub detaliile despre curs. Inainte de a va inscrie, va rugam sa cititi cu atentie detaliile: data de incepere (perioada derulare), frecventa, varsta minima cursant, taxa de curs, loc de desfasurare si numar maxim de locuri in sala. Pentru inscrierea la un curs, trebuie sa dati click pe butonul "Formular de Inscriere" si sa completati toate campurile.

Pretul cursurilor
Toate preturile afisate pe site sunt in LEI si, in cazul cursurilor (workshop), sunt exprimate pentru toate modulele sau sedintele de cooking. Locurile in sala de curs si evenimente de pe site-ul danyelle.ro sunt limitate.

Important
Aceste reguli generale se aplica pentru toate tipurile de cursuri.
DANYELLE COOKING CONS SRL isi rezerva dreptul de a modifica, anula sau reprograma un curs, in cazuri exceptionale: masuri de restrictie impuse de Guvernul Romaniei, masuri restrictive impuse de autoritatile locale date fiind unele evenimente grave, evenimente mondene aparute in agenda DANYELLE COOKING CONS SRL, calamitati, urgente de ordin tehnic, cu condditia ca imediat sa anunte in scris sau telefonic, toate persoanele inscrise la cursuri. Persoanele care nu vor fi de acord cu modificarea programului unei sesiuni de curs, sau anularea acesteia, poate sa isi exprime in scris sau telefonic, dorinta de a-i fi returnata taxa de participare.

Modalitati de plata
Plata online cu card sau prin OP direct in cont.
Dupa inscrierea la curs, urmatorul pas este achitarea taxei de participare, pe baza facturii fipe care o veti primi prin email. Locul in sala de curs se retine in momentul receptionarii platii.

Conditii de returnare a taxei de curs
Returnarea taxei de curs se poate face numai daca retragerea (anuntarea in scris a imposibilitatii de a participa la curs /workshop) este anuntata cel tarziu cu 48 ore inainte de data de incepere/ data primului modul sau sesiunii alese.
In cazul in care retragerea se face dupa inceperea cursului, suma aferenta taxei de curs nu se returneaza, deoarece locurile la ateliere sunt limitate si taxele reprezinta costurile pentru realizarea atelierelor inclusiv materialele de curs. Returnarea taxei de curs se poate face si in cazul in care un cursant nu este de acord cu modificarea datei de curs, anularea sau reprogramarea unei sesiuni de curs, cu conditia sa isi exprime dorinta de a-i fi returnata taxa de participare, in scris sau telefonic.

Obligatii
Pentru a oferi informatii actualizate danyelle.ro va realiza periodic modificari in continutul site-ului, schimbarile referindu-se la informatii despre cursuri, descrieri, poze, preturi, etc. Preturile de pe site se pot modifica in functie de costurile aferente unui curs. DANYELLE COOKING CONS SRL si danyelle.ro nu este raspunzator pentru prejudiciile generate de conexiunea de internet, in utilizarea, copierea sau afisarea continutului site-ului declinandu-si de asemenea raspunderea, pentru orice dezavantaje care pot surveni din cauza unor erori de software sau alte defectiuni tehnice aparute la server.

Mai jos sunt termenii si conditiile ce guverneaza danyelle.ro web site aflat la URL-ul www.danyelle.ro sau danyelle.ro, conditii ce pot fi schimbate fara nici o notificare. Utilizarea site-ului implica acceptarea acestor termeni asa ca va rugam sa cititi cu atentie:

Conditiile de uitilizare a site-ului

Inscriere ca utilizator
Fiecare utilizator al lui danyelle.ro, trebuie sa se inscrie completand formularul de inscriere, in care lasa tipul de informatie indicat. La inscrierea voastra, va obligati sa furnizati informatie exacta, veridica si completa despre voi, precum si sa o actualizati la timp în asa fel incat sa o pastrati exacta, veridica si completa. In cazul in care informatia este neveridica, inexacta sau incompleta, contul va fi sters. Odata inscrisi, aveti oricand posibilitatea sa examinati si sa schimbati informatia introdusa la înscriere.

Continutul site-ului
Orice persoana este autorizata sa vada materialele continute in acest site doar in scopuri informationale. Optiunile, sfaturile, retetele culinare, textele despre bucatari de inchiriat si alte articole, sau alta informatie continute în site-ul nostru, nu pot fi copiate, rescrise, modificate, reproduse, republicate sau redistribuite sub orice forma sau in orice maniera fara aprobarea scrisa din partea din partea danyelle.ro. Singura optiune deschisa este cea de printare a materioalelor, doar pentru uz personal.
Acest site si materialele aferente sunt oferite fara nici o alta garantie. danyelle.ro nu ofera nici o garantie si nu isi asuma nici o raspundere, expresa sau implicita, in ceea ce priveste acest site si/sau componentele sale, inclusiv dar fara limitare la functionarea, informatia, continutul sau materialele de pe site precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. In nici o circumstanta danyelle.ro nu este responsabil pentru orice pierderi sau daune cauzate de citirea sau folosirea materialelor sau informatiilor obtinute de pe acest site.

danyelle.ro poate inceta furnizarea serviciului, poate bloca sau sterge un cont in orice moment si fara avertisment.

Toate informatiile pe care le incarci sau afisezi nu trebuie sa incalce sau sa impiedice buna functionare a drepturilor de autor, patentelor sau marcilor, sau drepturile intelectuale, de confidentialitate, personalitate sau publicitate a unei parti terte. Informatiile trimise de catre utilizatori vor fi insotite de sursa de provenienta si nu vor contine mai mult de 500 de caractere.
Toate informatiile pe care le incarci sau afisezi nu trebuie sa fie false, amenintatoare, dafaimatoare sau hartuitoare.
Important! Nu avem controlul total asupra retetelor si articolelor trimise de membrii danyelle.ro, in anumite cazuri materialele trimise de acestia si afisate pe website pot fi contine greseli. Intr-o astfel de situatie sau in orice alta situatie in care observati incalcarea legilor in vigoare sau a acestor Termeni si Conditii de Utilizare va rugam sa ne semnalati problema contactandu-ne.

Politica de confidentialitate
Datele personale transmise prin completarea formularului de inscriere la cursuri/workshop-uri, vor fi confidentiale si vor fi folosite de catre DANYELLE COOKING CONS SRL. doar pentru completarea si emiterea de faturi fiscale.
DANYELLE COOKING CONS SRL si danyelle.ro se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu cursantii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia. DANYELLE COOKING CONS SRL. va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind programa de pe site-ul danyelle.ro
In cazul în care aveti intrebari sau nelamuriri, va rugam sa ne contactati:
telefon 0721.825.819
email 

Toate informatiile se pot modifica in cazul in care apar schimbări in programul de curs, erori de scriere si tiparire.

poza R     DANYELLE COOKING CONS SRL
Bucuresti - Romania
Telefon: 0721.825.819
Email:
---------------------------

Preluarea si reproducerea informatiilor publicate pe site-ul www.danyelle.ro se poate face doar cu acordul scris si cu respectarea legislatiei in vigoare.

    TRADE MARK DANYELLE COOKING

 4194948                HAWAII REGISTRATION