Workshop Cozonaci Traditionali

14 DECEMBRIE 2019 - DE LA ORA 11:00
Acest curs are ca scop reantoarcerea la traditiile de sarbatori. Prepararea cozonacilor in casa este o traditie veche in satele romanesti.
Cursul pentru prepararea cozonacilor este interactiv, distractiv si interesant si se adreseaza tuturor celor care doresc sa invete secretele pregatirii cozonacilor traditionali de la un chef cu vasta experienta in pastry.

Participantii vor invata:
- sa pregateasca maiaua,
- sa pregateasca aluatul de cozonac,
- sa pregateasca umplutura,
- tehnica de framantare,
- tehnicile de formare a cozonacilor impletiti
- coacerea cozonacilor.

La final vor degusta din cozonacul cald, pregatit de ei.
Fiecare participant va pregati cate 3 cozonaci, pe care ii va lua acasa, impreuna cu materialele suport si va primi si o diploma de partiripare semnata de Chef Dan Erbarescu.

Cursul costa: 180 lei de persoana si include:
- toate alimentele necesare pregatirii cozonacilor
- logistica si ustensilele de lucru
- apa si cafea pentru cursanti
- mapa cu retete

Tipuri de cozonac:
- cozonac cu umplutura din nuca si cacao
- cozonac impletit
- cozonac cu fructe - PANETTONE

Locatia unde se tine cursul:
Studioul de cooking din Str. Branduselor Nr. 2-4, et.5 (vis-a-vis de Mall Vitan).

Inscrierile se pot face accesand formularul de mai jos

Termeni si Conditii de Participare:
Nu vor fi luate in calcul inscrierile pentru care nu s-a efectuat plata taxei de participare.
Prezenta in sala de curs se va face cu minim 15 minute inainte de ora stabilita.
Daca se intampla sa nu puteti ajunge la workhop, ava rugam sa anuntati telefonic sau prin email, neparticiparea dumneavoastra.
Chef Trainer Dan Erbarescu cat si Danyelle Cooking Cons SRL nu raspund pentru eventualele accidentari pe perioada sesiunii de gatit, datorate manevrarii, manipularii, folosirii inadecvat a ustensilelor sau electrocasnicelor. Aceasta responsabilitate revine exclusiv in sarcina participantului.
Inainte de inceperea fiecarei sesiuni de gatit se va face un instructaj despre ustensilele folosite, cum se manevreaza/lucreaza cu acestea. Completarea formularului presupune acceptarea conditiilor de participare de mai sus.
Pe parcursul sesiunii de cooking se vor face poze si video clipuri, ce vor fi utilizate ca materiale promotionare si de reclama pentru cursuri.
Completarea formularului presupune acceptarea conditiilor de participare de mai sus.

Date de contact:
 DANYELLE COOKING CONS SRL
Cooking Studio: Str. Branduselor Nr. 2-4, Et.5
Fone: 0721.825.819
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Website: www.danyelle.ro
Bucuresti - Romania

 Trade Markpoza R Danyelle Cooking

4194948  HAWAII REGISTRATION

 

 

   Acest material apartine lui Danyelle Cooking & danyelle.ro si detine toate drepturile de autor!

Toate articolele publicate in acest site sunt proprietatea DANYELLE COOKING si nu pot fi copiate, utilizate, preluate sau citate fara acordul scris al DANYELLE COOKING. 
Orice incalcare a acestei prevederi intra sub incidenta legilor in vigoare.

poza R     DANYELLE COOKING CONS SRL
Bucuresti - Romania
Telefon: 0721.825.819
Email: danyelle@danyelle.ro
---------------------------

Preluarea si reproducerea informatiilor publicate pe site-ul www.danyelle.ro se poate face doar cu acordul scris si cu respectarea legislatiei in vigoare.

    TRADE MARK DANYELLE COOKING

 4194948                HAWAII REGISTRATION