Ce este de fapt indicele glicemic?
In momentul consumarii unui carbohidrat sistemul circulator absoarbe o cantitate de glucoza (numita si energie sau cantitate de zaharuri). Energia astfel furnizata organismului este masurata de catre Indicele Glicemic (IG) si reprezinta cantitatea de zaharuri absorbita de organism raportata la valoarea glicemica a glucozei (care este stabilita la 100).
Ce este glicemia?
Glicemia se refera la nivelul zaharului (glucozei) din sange. In mometul digestiei, organismul transforma carbohidratii ingerati in glucoza facand astfel posibila cresterea nivelului zaharurilor din sange. Acest nivel este foarte important in pierderea sau cresterea in greutate.
Odata digerata mancarea, in organism se produce insulina in anumite cantitati ce depind de nivelul glucozei din sange. Insulina este de fapt un hormon secretat si in functie de cantitatile produse acesta poate influenta sau nu cresterea in greutate. Cu cat secretia acestui hormon este mai mica, cu atat impactul asupra greutati noastre si in special a modificarii acesteia, este mai mic.

poza R     DANYELLE COOKING CONS SRL
Bucuresti - Romania
Telefon: 0721.825.819
Email:
---------------------------

Preluarea si reproducerea informatiilor publicate pe site-ul www.danyelle.ro se poate face doar cu acordul scris si cu respectarea legislatiei in vigoare.

    TRADE MARK DANYELLE COOKING

 4194948                HAWAII REGISTRATION