Training si Evaluare Profesionala
Dotarea cu Echipamente si Ustensile a Bucatariei
Alcatuirea de Meniuri Potrivite Specificului Unitatii
Organizarea Fluxului Tehnologic
Recrutare si Selectie de Personal Calificat
Instruirea si Pregatirea Echipei de Lucratori din Bucatarie si Salon
Stabilirea Furnizorilor Potriviti
Pregatirea si Organizarea de Evenimente
Portofoliu Clienti
Salon Strelitzia Events - Urziceni
- Consultanta in Instruirea Echipei de Bucatari
- Consultanta Alcaturie de meniuri
- Consultanta Evaluare Bucatarie
- Consultanta Implementare Sistem de Lucru
Perioada de training cu lucratorii din bucatarie si salon, va incepe imediat dupa ce a fost stabilit meniul, s-au incheiat selectiile in recrutare si s-a stabilit care va fi echipa de lucratori. Tot personalul bucatariei va participa la training, dar in special bucatarul sef. Acesta isi va perfectiona metodele de coordonare si conducere, astfel incat pe viitor sa devina un bun manager al bucatariei. Bucatarul sef isi va imbogatii cunostintele in administrarea bucatariei, in tehnicile de prelucrare a alimentelor, normele de igiena si siguranta alimentara impuse, administrarea sectiilor si statiilor de gatit si a tehnologiilor culinare.
Perioada de training va dura de la 5 zile pana la 10 zile, in functie de necesitate si de capacitatea bucatarilor de a asimila cunostinte.
Chef Trainer Dan Erbarescu, vine cu vast bagaj de cunostinte si pune in practica noi tehnici de gatit, de pregatire si ornare-plating, a tuturor preparatelor ce alcatuiesc meniul.
Etapele ce se vor parcurge in perioada de training sunt urmatoarele:
1. Administrarea bucatariei si a spatiilor de depozitare. Aceasta parte include receptia marfurilor-alimentelor, depozitarea alimentelor, etichetarea produselor cu date de productie/congelare/refrigerare/garantie, respectarea normelor de igiena si intretinere permanenta a curateniei, verificarea permanenta a aparaturilor din dotare;
2. Insusirea cunostintelor de preparare, a tehnicilor de gatit impuse;
3. Asimilarea cunostintelor in decorarea preparatelor - plating.
4. Coordonarea echipei de lucratori din bucatarie, de catre bucatarul sef, astfel incat in momente de fux maxim, preparatele sa fie executate corect si la timp.
Parte integranta din eficientizarea muncii;
5. Comunicarea permanenta cu seful de sala, cu ospatarii si barmanii.
In finalul training-ului, lucratorilor din bucatarie si salon li se va face o evaluare profesionala, care va fi confidentiala, pentru a stabilii nivelul de pregatire individuala si a asigura pentru fiecare in parte un post conform cunostintelor si abilitatilor lor. Fiecare bucatar va invata meniul, tehnicile si tehnologiile de preparare si plating.
Chef Dan Erbarescu va face recomandarile finale si va distribui statiile de gatit, astfel incat randamentul bucatarilor sa fie maxim.
Pret: de la 750 euro
Marca Danyelle Cooking
RESTAURANT CONSULTANCY SERVICES
4194948 HAWAII REGISTRATION
Date de contact:
DANYELLE COOKING CONS SRL
Fone: 0721.825.819
Email:
Website: www.danyelle.ro
Bucuresti - Romania
Acest material apartine lui Danyelle Cooking & danyelle.ro si Detine Toate Drepturile de Autor!
Toate articolele publicate in acest site sunt proprietatea DANYELLE COOKING si nu pot fi copiate, utilizate, preluate sau citate fara acordul scris al DANYELLE COOKING.
Orice incalcare a acestei prevederi intra sub incidenta legilor in vigoare.