Selectie de Personal Calificat
Dotarea cu Echipamente si Ustensile a Bucatariei
Alcatuirea de Meniuri Potrivite Specificului Unitatii
Organizarea Fluxului Tehnologic
Recrutare si Selectie de Personal Calificat
Instruirea si Pregatirea Echipei de Lucratori din Bucatarie si Salon
Stabilirea Furnizorilor Potriviti
Pregatirea si Organizarea de Evenimente
Portofoliu Clienti
Salon Strelitzia Events - Urziceni
- Consultanta in Instruirea Echipei de Bucatari
- Consultanta Alcaturie de meniuri
- Consultanta Evaluare Bucatarie
- Consultanta Implementare Sistem de Lucru
Chef Dan Erbaescu vine in ajutorul dumneavoastra. cu un vast bagaj de cunostinte in tehnica culinara de ultima ora, menit a creste nivelul de pregatire profesionala a lucratorilor si implicit cresterea randamentului muncii si reducerea costurilor de productie. Totodata, sunt prezentate practic tehnici de decorare si ornare de ultima ora.
Dupa amenajarea bucatariei, delimitarea statiilor de gatit si a posturilor necesare, se vor demara procedurile de recrutare si selectie de personal.
Prma etapa in selectarea personalului se va face pe baza analizarii C.V.-urilor, iar in functie de aceasta candidatii vor fi chemati la un prim interviu. Prioritate au cei mai bine instruiti si cu experienta necesara postului dorit. Dupa ce candidatii vor fi intervievati se va face a doua selectie, in urma careia vor ramane doar cei care prezinta cel mai mare interes, profesional, pentru firma dumneavoastra.
O a treia selectie se va desfasura din punct de vedere practic. Cei selectati vor fi supusi la o proba practica, compusa din trei tipuri de preparate, doua la alegerea bucatarului iar cel de-al treilea impus de catre chef Dan Erbarescu. Aceasta proba are ca scop descoperirea abilitatilor candidatului, din punct de vedere tehnic, estetic, gastrnomic si organoleptic, dar se va tine cont si de puterea si dorinta de munca.
Dupa interviuri si proba practica, cei selectati vor trece printr-o perioada de proba de la o saptamana pana la o luna, in functie de necesitate. Dupa aceasta perioada, chef Dan Erbaescu va face o evaluare profesionala, care va fi confidentiala. Lucratorilor li se va asigura contract de munca pe perioada nedetermina, bonusuri in cazuri speciale, un salariu care sa corespunda pregatirii lor profesionale, iar unde este cazul instruire prin cursuri de specialitate.
Trecand prin toate aceste etape, restaurantul va beneficia de lucratori de o inalta calitate profesionala si umana.
Pret de la 350 euro
Marca Danyelle Cooking
RESTAURANT CONSULTANCY SERVICES
4194948 HAWAII REGISTRATION
Date de contact:
DANYELLE COOKING CONS SRL
Fone: 0721.825.819
Email:
Website: www.danyelle.ro
Bucuresti - Romania
Acest material apartine lui Danyelle Cooking & danyelle.ro si Detine Toate Drepturile de Autor!
Toate articolele publicate in acest site sunt proprietatea DANYELLE COOKING si nu pot fi copiate, utilizate, preluate sau citate fara acordul scris al DANYELLE COOKING.
Orice incalcare a acestei prevederi intra sub incidenta legilor in vigoare.