Organizarea Fluxului Tehnologic

Portofoliu Clienti

Catering PALADIUM


Catering PALADIUM- Bucuresti

- Consultanta in Instruirea Echipei de Bucatari

 

Flux tehnologic in spatiile de productie este asigurat de felul in care este utilata bucataria, de locul de amplasament al echipamentelor, de alcatuirea de spatii anexe ale bucatariei principale, adica a magaziilor si spatiilor de depozitare si al spatiilor de prelucrare primara a materiei prime, a spatiilor pentru angajati, etc. Aceasta se executa dupa o schita/plan a bucatariei.
Amplasarea utilajelor este esentiala pentru buna desfasurare a procesului de productie si eficientizarea muncii.

Modul de utilare al bucatariei asigura fluxul tehnologic corespunzator activitatilor derulate de bucatari, dar raspunde si cerintelor de igiena impuse de normele HACCP..
Totodata se va asigura si implementarea sistemului de siguranta alimentara conform O.M.S. 976/1988 si H.G. 1198/2002.Cele cinci criterii pentru o bucatarie bine pusa la punct, construita corect si la standarde de inalta tinuta:
1. - va tine cont de calitate si eficienta in munca a tuturor lucratorilor;
2. - va fi orientata catre nord;
3. - va fi situata la acelasi nivel cu salonul;
4. - va fi iluminata optim natural si artificial, mai ales deasupra posturilor de lucru;
5. - ventilatia si climatizarea sa improspateze aerul din bucatarie de cel putin 25 de ori pe ora (0,8 mc / ora aer introdus pentru 1 mc / ora aer expulzat).

 

Marca Danyelle Cooking 

RESTAURANT CONSULTANCY SERVICES

4194948              HAWAII REGISTRATION

 

Date de contact:
DANYELLE COOKING CONS SRL
Fone: 0721.825.819
Email: danyelle@danyelle.ro
Website: www.danyelle.ro
Bucuresti - Romania

 


Acest material apartine lui Danyelle Cooking & danyelle.ro si Detine Toate Drepturile de Autor!
Toate articolele publicate in acest site sunt proprietatea DANYELLE COOKING si nu pot fi copiate, utilizate, preluate sau citate fara acordul scris al DANYELLE COOKING. 
Orice incalcare a acestei prevederi intra sub incidenta legilor in vigoare.



poza R     DANYELLE COOKING CONS SRL
Bucuresti - Romania
Telefon: 0721.825.819
Email: danyelle@danyelle.ro
---------------------------

Preluarea si reproducerea informatiilor publicate pe site-ul www.danyelle.ro se poate face doar cu acordul scris si cu respectarea legislatiei in vigoare.

    TRADE MARK DANYELLE COOKING

 4194948                HAWAII REGISTRATION