ONE DAY RUN

Seri Culinare de Exceptie

   Reguli pentru participarea la cursuile de cooking, in conditiile impuse de situatia actuala si respectarelegilor in vigoare de catre participanti:
   - purtarea obligatorie a mastii de protectie (fara masca de protectie nu se permite accesul in    sala de curs),
   - distantarea obligatorie de 1,5 m intre participanti,
   - asiguram manusi chirurgicale,
   - toate suprafetele sunt dezinfectate cu solutie antibacteriana si virucida,
   - spalarea mainilor este obligatorie (asiguram sapun lichid antibacterian),
   - dezinfectarea mainilor cu solutie antibacteriana si virucida este obligatorie.
   Se va afisa numarul de locuri libere, astfel incat cand se atinge limita de 9 participanti, inscrierile     vor fi blocate.

   Maxim 9 participanti in grupa.
   Rezervati din timp un loc!

Ce inseamna - One Day Run

Chef Dan Erbarescu sustine acest curs, in care promoveaza tehnici de gatit, metode de decorare si alte tehnici interesante, prin care iti vei impresiona prietenii.
Alaturi de un maestru in arta culinara, vino si relaxeaza-te, distreaza-te, dupa o saptamana de lucru la birou, la o seara culinara sa cunosti oameni noi, pregatind preparate de top, pe care le poti servi la orice eveniment. 

Pentru adultii pasionati de cooking, cursul "One Day Run" este un mod placut si interesant de a-si petrece timpul liber, ce stimuleaza creativitatea, este distractiv si ii ajuta sa socializeze, dar si sa manance sanatos. 

Participantii, vor invata cum este pregatita mancarea si ce se intampla cu alimentele dupa ce sunt consumate, deasemenea, ce rol au alimentele pentru sanatatea lor. 
Participand deseori la astfel de cursuri, va veti putea mari capacitatea de intelegere, va veti dezvolta memoria si veti ascuti simturile.
Este o mare bucurie pentru orice om, sa framante singur aluatul pentru pizza, sau sa masoare ingredientele pentru un preparat, iar in final, va fi mandru de ceea ce a realizat.

Workshop-urile vor fi sustinute de catre Chef Trainer Dan Erbarescu, bucatar profesionist de peste 28 de ani.
Sesiunile de cooking se desfasoara vinerea, de la ora 17:30, timp de o ora si jumatate. In cazuri exceptionale se pot organiza workshop-uri si in cursul saptamanii.
Costul unu curs este mentionat mai jos, pentru fiecare dintre sesiuni. Pentru inscriere completati formularul din dreptul cursului. Inscrierea la o sesiune de cooking, se va face cu cel putin sapte zile inainte. Adica, bifati ziua de vineri din saptamana urmatoare. 

Fiecare cursant va avea asigurat un kit personal, de lucru, care include:
- sort de lucru;
- tocator special;
- set de cutite;
- ustensile de lucru; 
- agenda/carnet;
- pix;
- alimente pentru pregatirea preparatelor. Acest kit va fi folosit de catre cursant doar pe perioada sesiunii respective.
Se pot organiza petreri aniversare, workshop-uri de grup, sau workshop tematic pentru team building. Grupele pot fi alcatuite din maxim 9 participanti.

Original Chef Concept by Chef Dan Erbarescu
Trade Mark Danyelle Cooking 

Conditii de inscriere / participare
Plata cursului se va face integral in maxim 3 zile de la data primirii facturii prin email. Factura va fi trimisa la scurt timp dupa inscriere, asa ca va rugam sa completati cu atentie toate datele din formular. In momentul receptionarii platii, cursantul va avea locul asigurat in grupa. Inscrierile la cursul de cooking, pentru care taca de participarenu a fost efectuata/receptionata, nu vor avea prioritate si nici locul asigurat.
Prezenta in sala de curs se va face cu minim 15 minute inainte de ora stabilita. 
Varsta minima este de 18 ani. Se pot inscrie amatori, pasionati de gatit dar si bucatari profesionisti. 
Daca se intampla sa nu puteti ajunge la workdhop aveti obligatia sa anuntati telefonic neparticiparea dumneavoastra, cu cel putin o zi inainte, altfel riscati sa pierdeti taxa de participare.
La final, se va acorda o diploma onorifica semnata de Chef Dan Erbarescu.
Toti participantii vor degusta preparatele pregatite de ei in cadrul workshop-ului, sau le vor lua la pachet. Fiecare participant va raspunde pentru eventualele accidentari (manipularea ustensilelor, obiectelor, cutitelor, etc). Chef Dan Erbarescu cat si Danyelle Cooking Cons SRL nu raspund pentru eventualele accidentari pe perioada sesiunii de gatit, datorate manevrarii,manipularii, folosirii inadecvat a ustensilelor sau electrocasnicelor.. Aceasta responsabilitate revine exclusiv in sarcina cursantului. Inainte de inceperea fiecarei sesiuni de gatit se fa face un instructaj despre ustensilele folosite, cum se manevreaza/lucreaza cu acestea. Completarea formularului presupune acceptarea conditiilor de participare de mai sus.

VINERI | DE LA 17:30

VINERI | DE LA 17:30

WORKSHOP PENTRU CUPLURI
Starter: Tartar de Somon & Mediteranean Salad
Main Course: Muschi de Vita in Sos de Coniac & Piure de Pastarnac

1. Pregatirea tartarului
2. Pregatirea maun course
3. Prepararea garniturii
4. Degustare
Cost: 540 lei/cuplu sau 270 lei/single
Se ofera gratuit cafea sau ceai.

FORMULAR DE INSCRIERE

VINERI | DE LA 17:30

VINERI | DE LA 17:30

SPECIALITATI ITALIENE

Starter: Tagliatele di Venezia
Main Course: Involtini de Pui & Sos Gorgonzzolla
1. Pregatirea ingredientelor
2. Prepararea starter
2. Prepararea main course
4. Pregatirea si montarea
5. Degustare

Cost 285 lei/persoana
Se ofera gratuit cafea sau ceai.

FORMULAR DE INSCRIERE

VINERI | DE LA 17:30

VINERI | DE LA 17:30

SPECIALITATI AMERICANE

Main Course: Coaste de Porc BBQ
Desert: Fursecuri Cu Ciocolata
1. Pregatirea ingredientelor
2. Prepararea starter
2. Prepararea main course
4. Pregatirea si montarea
5. Degustare

Cost 250 lei/persoana
Se ofera gratuit cafea sau ceai.

FORMULAR DE INSCRIERE

VINERI | DE LA 17:30

VINERI | DE LA 17:30

SPECIALITATI FRANCEZE

Main Course: File de Somon in Sos de Vin Alb & Sparanghel Sote
Desert: Moelleux au Chocolat
1. Pregatirea ingredientelor
2. Prepararea pestelui
3. Pregatirea desertului
4. Degustare

Cost 320 lei/persoana

FORMULAR DE INSCRIERE

VINERI | DE LA 17:30

VINERI | DE LA 17:30

SPECIALITATI MEDITERANEENE

Main Course: File de Dorada cu Piure de Telina & Pesto de Patrunjel

1. Pregatirea pestelui
2. Pregatirea garniturii si a sosului
3. Prepararea mancarii
4. Degustare

Cost 185 lei/persoana
Se ofera gratuit cafea sau ceai.

FORMULAR DE INSCRIERE

VINERI | DE LA 17:30

VINERI | DE LA 17:30

SPECIALITATI ASIATICE

Main Course: Muschi de Vita cu Legume in Stil Asiatic
1. Pregatirea muschiului de vita
2. Pregatirea legumelor
3. Prepararea main course
4. Degustare

Cost 240 lei/persoana!
Se ofera gratuit cafea sau ceai.

FORMULAR DE INSCRIERE

VINERI | DE LA 17:30

VINERI | DE LA 17:30

SPECIALITATI SPANIOLE

Main Course: Paella cu Fructe de Mare

1. Pregatirea ingredientelor
2. Prepararea mancarii
3. Montare si Degustare

Cost 160 lei/persoana
Se ofera gratuit cafea sau ceai.

FORMULAR DE INSCRIERE

VINERI | DE LA 17:30

VINERI | DE LA 17:30

SPECIALITATI INDIENE

Main Course: Pui in Sos Curry & Orez Basmati
1. Pregatirea carnii
2. Pregatirea ingredientelor
3. Prepararea mancarii
4. Montare si Degustare

Preparat picant, din carne de pasare.

Cost 140 lei/persoana
Se ofera gratuit cafea sau ceai.

FORMULAR DE INSCRIERE

VINERI | DE LA 17:30

VINERI | DE LA 17:30

SPECIALITATI PERUANE

Main Course: Machu Pichu

1. Pregatirea ingredientelor
2. Prepararea mancarii
3. Montare si Degustare

Preparat picant, din carne de vita.

Cost 180 lei/persoana
Se ofera gratuit cafea sau ceai.

FORMULAR DE INSCRIERE

VINERI | DE LA 17:30

VINERI | DE LA 17:30

SPECIALITATI ITALIENE 2

Main Course: Scaloppine Meditearnnee
Desert: Crema Bianca & Fructe de Padure
1. Pregatirea ingredientelor
2. Prepararea main course
2. Prepararea desertului
4. Pregatirea si montarea
5. Degustare

Cost 230 lei/persoana
Se ofera gratuit cafea sau ceai.

FORMULAR DE INSCRIERE

www.gatimonline.ro

 Trade Markpoza R Danyelle Cooking

4194948              HAWAII REGISTRATION


Date de contact:
 DANYELLE COOKING CONS SRL
Cooking Studio: Str. Branduselor Nr. 2-4, Et.5
Fone: 0721.825.819
Email: 
Website: www.danyelle.ro
Bucuresti - Romania

 

 

   Acest material apartine lui Danyelle Cooking & danyelle.ro si detine toate drepturile de autor!

Toate articolele publicate in acest site sunt proprietatea DANYELLE COOKING si nu pot fi copiate, utilizate, preluate sau citate fara acordul scris al DANYELLE COOKING. 
Orice incalcare a acestei prevederi intra sub incidenta legilor in vigoare.

  
 

 

poza R     DANYELLE COOKING CONS SRL
Bucuresti - Romania
Telefon: 0721.825.819
Email:
---------------------------

Preluarea si reproducerea informatiilor publicate pe site-ul www.danyelle.ro se poate face doar cu acordul scris si cu respectarea legislatiei in vigoare.

    TRADE MARK DANYELLE COOKING

 4194948                HAWAII REGISTRATION