One Day Run

ONE DAY RUN
Seri Culinare de Exceptie

 

Ce inseamna - One Day Run
Chef Dan Erbarescu sustine acest curs in care provomeaza tehnici de gatit, metode de decorare si alte tehnici interesante, prin care iti vei impresiona prietenii.
Alaturi de un maestru in arta culinara, vino si relaxeaza-te, distreaza-te dupa o saptamana de lucru la birou, la o seara culinara si sa cunosti oameni noi, pregatind preparate de top, pe care le poti servi la orice eveniment. 

Workshop-urile se vor desfasura vinerea (doar in cazuri exceptionale duminica), timp de doua ore si jumatate, cu incepere de la 18:00, si se vor termina in jurul orei 21:00.
Locurile fiind limitate, maxim 20 locuri disponibile, ocuparea lor se va face in functie de ordinea inscrierilor, ceilalti inscrisi vor fi repartizati pentru sesiunile urmatoare.

Fiecare cursant va avea asigurat un kit personal, de lucru, care include:
- sort de lucru;
- tocator special;
- set de cutite;
- ustensile de lucru; 
- agenda/carnet
- pix
- alimente pentru pregatirea preparatelor. Acest kit va fi folosit de catre cursant doar pe perioada sesiunii respective.

Original Chef Concept by Chef Dan Erbarescu
Trade Mark Danyelle Cooking

 

20% REDUCERE pentru grupuri de minim 3 persoane!

 Relaxeaza-te si distreaza-te dupa o saptamana de lucru la birou, pregatind preparate de top, pe care le poti servi la orice eveniment

 

WORKSHOP PENTRU CUPLURI
DE LA 18:00

Starter: Tartar de Somon & Mediteranean Salad
Main Course: Muschi de Vita in Sos de Coniac & Piure de Pastarnac

1. Pregatirea tartarului
2. Pregatirea muschiului de vita
3. Prepararea garniturii
4. Degustare
Cost: 540 lei/cuplu
Ora de incepere: 18:00
20 locuri disponibile!
Se ofera gratuit cafea, suc sau ceai.

INSCRIERE WORKSHOP

----------------------------------------------------

VINERI SEARA  | DE LA 18:00

WORKSHOP I

Main Course: Muschi de Vita cu Legume in Stil Asiatic

1. Pregatirea muschiului de vita
2. Pregatirea legumelor
3. Prepararea mancarii
4. Degustare

Cost 180 lei/persoana
Ora de incepere: 18:00
Doar 20 locuri disponibile!

INSCRIERE WORKSHOP

----------------------------------------------------

WORKSHOP II

Main Course: File de Somon in Sos de Vin Alb & Brocoli Sote

1. Pregatirea pestelui
2. Pregatirea desertului
3. Prepararea mancarii
4. Degustare

Cost 225 lei/persoana
Ora de incepere: 18:30
Doar 20 locuri disponibile!

INSCRIERE WORKSHOP

----------------------------------------------------

WORKSHOP III

Main Course: File de Dorada cu Piure de Telina & Pesto de Patrunjel

1. Pregatirea pestelui
2. Pregatirea garniturii si a sosului
3. Prepararea mancarii
4. Degustare

Cost 165 lei/persoana
Ora de incepere: 18:30
Doar 20 locuri disponibile!

INSCRIERE WORKSHOP

---------------------------------------------------

 

Conditii de inscriere / participare
Plata cursului se va face integral in maxim 3 zile de la data primirii facturii prin email. Factura va fi trimisa imediat dupa inscriere, asa ca va rugam sa completati cu atentie toate datele din formular. In momentul efectuarii platii, cursantul va avea locul asigurat in grupa.
Prezenta in sala de curs se va face cu minim 15 minute inainte de ora stabilita. 
Varsta minima este de 14 ani. Se pot inscrie amatori, pasionati de gatit dar si bucatari profesionisti.
Daca se intampla sa nu puteti ajunge la workdhop aveti obligatia sa anuntati telefonic neparticiparea dumneavoastra, cu cel putin o zi inainte, altfel riscati sa pierdeti taxa de participare.
La final, se va acorda o diploma onorifica semnata de Chef Dan Erbarescu.
Toti participantii vor degusta preparatele pregatite de ei in cadrul workshop-ului. Fiecare participant va raspunde pentru eventualele accidentari (manipularea ustensilelor, obiectelor, cutitelor, etc). Chef Dan Erbarescu cat si Danyelle Cooking Cons SRL nu raspund pentru eventualele accidentari pe perioada sesiunii de gatit, datorate manevrarii,manipularii, folosirii inadecvat a ustensilelor sau electrocasnicelor.. Aceasta responsabilitate revine exclusiv in sarcina cursantului. Inainte de inceperea fiecarei sesiuni de gatit se fa face un instructaj despre ustensilele folosite, cum se manevreaza/lucreaza cu acestea. Completarea formularului presupune acceptarea conditiilor de participare de mai sus.

 

Rezervati un loc din timp!
AVEM LOCURI LIMITATE!

 

  

 Trade Markpoza R Danyelle Cooking

4194948               HAWAII REGISTRATION


Date de contact:
 DANYELLE COOKING CONS SRL
Cooking Studio: Str. Branduselor Nr. 2-4, Et.3
Fone: 0721.825.819
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Website: www.danyelle.ro
Bucuresti - Romania

 

   Acest material apartine lui Danyelle Cooking & danyelle.ro si detine toate drepturile de autor!

Toate articolele publicate in acest site sunt proprietatea DANYELLE COOKING si nu pot fi copiate, utilizate, preluate sau citate fara acordul scris al DANYELLE COOKING. 
Orice incalcare a acestei prevederi intra sub incidenta legilor in vigoare.

 

poza R     DANYELLE COOKING CONS SRL
Bucuresti - Romania
Telefon: 0721.825.819
Email: danyelle@danyelle.ro
---------------------------

Preluarea si reproducerea informatiilor publicate pe site-ul www.danyelle.ro se poate face doar cu acordul scris si cu respectarea legislatiei in vigoare.

    TRADE MARK DANYELLE COOKING

 4194948                HAWAII REGISTRATION