Supa de varza cu smantana

Supa de varza cu smantana

Ingrediente pentru 5-6portii:
500g varza alba, 100g ceapa, 100g morcov, 100g telina si albitura, 75g unt, 2 l supa, 100g paste fainoase, 200g smantana, sare, tarhon sau chimen in functie de preferinta fiecaruia, patrunjel.

Mod de preparare:
Ceapa se taie marunt, iar varza si zarzavatul se taie fideluta. Se pune untul la topit intr-o oala, dar si cateva picaturi de ulei pentru a ajuta untul sa nu se arda si sa devina amar. Se calesc, apoi se adauga putina supa de legume sau apa. Se lasa la fiert cateva minute. Se adauga pastele fainoase, tarhonul sau chimenul. Amestecam usor de cateva ori, in urmatoarele trei minute, altfel, pastele se vor lipii de oala. Se continua fierberea inca 8-10 minute, dupa care se adauga smantana si se potriveste gustul cu sare.
Inainte de servire se adauga patrunjel spalat si tocat marunt.

poza R     DANYELLE COOKING CONS SRL
Bucuresti - Romania
Telefon: 0721.825.819
Email:
---------------------------

Preluarea si reproducerea informatiilor publicate pe site-ul www.danyelle.ro se poate face doar cu acordul scris si cu respectarea legislatiei in vigoare.

    TRADE MARK DANYELLE COOKING

 4194948                HAWAII REGISTRATION