Supa minestrone cu rosii

Supa minestrone cu rosii

Ingrediente:
In afara de supa de baza minestrone aveti nevoie de 2 rosii, curatate de pielite si de seminte, tocate, un catel de usturoi, 1/4 cana de ulei de masline, frunze proaspete de maghiran sau oregano.

Mod de preparare:
Pentru supa de baza aveti nevoie de 700g de zarzavaturi proaspete, inclusiv cartofi, morcovi, varza, fasole, rosii (proportiile si lista depind numai de preferinte). Curatati si pregatiti ingredientele, taiati-le in cubulete si puneti-le intr-o cratita cu 3 l de apa usor sarata. Adaugati 100g de mazare congelata si fierbeti in vasul partial acoperit, pana ce zarzavaturile se pot intepa usor cu furculita, cca de o ora.
Supa de baza minestrone trebuie sa fie bine racita pentru a obtine aceasta reteta racoroasa de vara.
Incalziti usturoiul si uleiul de masline intr-o tigaie, si prajiti rosiile cuburi in grasime, timp de aproximativ 3 minute. Luati de pe foc, condimentati cu sare si piper, apoi amestecati cu frunzele de magheran. Amestecati bine cu supa de baza, puneti in castron si garnisiti cu rosii.
Specificul bucatariei italiene

poza R     DANYELLE COOKING CONS SRL
Bucuresti - Romania
Telefon: 0721.825.819
Email:
---------------------------

Preluarea si reproducerea informatiilor publicate pe site-ul www.danyelle.ro se poate face doar cu acordul scris si cu respectarea legislatiei in vigoare.

    TRADE MARK DANYELLE COOKING

 4194948                HAWAII REGISTRATION