Supa de orez cu legume

Supa de orez cu legume

Ingrediente:
250g de orez cu bobul rotund, 200g de fasole verde, 3 rosii, 2 morcovi, un ardei gras rosu, un dovlecel mic, o bucata mica de praz, 100g de mazare din conserva (sau congelata), 6 linguri cu ulei de masline, o ceapa, 2 catei de usturoi, 50g de parmezan ras sau cascaval, o legatura de busuioc, sare, piper.

Mod de preparare:
Curatati morcovii. Spalati ardeiul si taiati-l in doua, curatati-l de seminte si de partile albe. Curatati prazul si taiati-l in rondele, apoi taiati marunt, ca pentru ciorba, morcovii, dovlecelul, rosiile si ardeiul. Curatati fasolea de ate si rupeti pastaile in doua. Curatati si tocati ceapa. Caliti-o intr-o tigaie, cu putin ulei. Adaugati orezul, amestecati si lasati-l pe foc vreme de 3 minute. Sarati, piperati. Adaugati in oala toate legumele taiate. Dupa 10 minute de fiert, adaugati si mazarea si mai lasati sa fiarba 10 minute, amestecand din cand in cand. Spalati si tocati patrunjelul. Puneti-l intr-un vas, impreuna cu parmezanul si cateii de usturoi si pisati. Amestecati cu o lingura de lemn, adaugand putin cate putin restul de ulei. Amestecati compozitia cu o furculita, ca sa se omogenizeze perfect. Varsati supa intr-o supiera, adaugati sosul de patrunjel, amestecati, serviti imediat.
Specificul bucatariei italiene

poza R     DANYELLE COOKING CONS SRL
Bucuresti - Romania
Telefon: 0721.825.819
Email:
---------------------------

Preluarea si reproducerea informatiilor publicate pe site-ul www.danyelle.ro se poate face doar cu acordul scris si cu respectarea legislatiei in vigoare.

    TRADE MARK DANYELLE COOKING

 4194948                HAWAII REGISTRATION