Ciorba ardeleneasca de porc

Ciorba ardeleneasca de porc

Ingrediente pentru 5-6portii:
came de porc (piept) 400g, ceapa 60g, morcov 100g, telina si albitura 100g, ardei gras 50g, orez 50g, smantana 100g, tarhon 30g, otet si sare dupa gust, o legatura mica de patrunjel.

Mod de preparare:
Carnea se spala, se taie in bucati de 40-50g si se pune la fiert in apa rece. Se spumeaza, se adauga putina sare si se fierbe inca 15-20 minute. Ceapa se taie marunt, iar zarzavatul se taie putin mai mare. Se adauga in oala si se continua fierberea. Cand toate ingredientele sunt aproape gata, se adauga orezul fiert separat si tarhonul oparit si taiat marunt. Smantana se amesteca cu putina zeama de la ciorba, dupa care se adauga treptat in ciorba, amestecand continuu. Se potriveste gustul cu sare si otet, iar inainte de servire se adauga patrunjelul spalat si tocat marunt.
Specificul bucatariei roamanesti

poza R     DANYELLE COOKING CONS SRL
Bucuresti - Romania
Telefon: 0721.825.819
Email:
---------------------------

Preluarea si reproducerea informatiilor publicate pe site-ul www.danyelle.ro se poate face doar cu acordul scris si cu respectarea legislatiei in vigoare.

    TRADE MARK DANYELLE COOKING

 4194948                HAWAII REGISTRATION