Supa de peste cu ardei gras

Supa de peste cu ardei gras

Ingrediente:
un catel de usturoi, o ceapa, un ardei gras galben, un ardei gras rosu, 500g file de crap (dezosat), 10g unt, 1/2 l supa de legume, sofran (se poate inlocui cu turmeric), sare, piper.

Mod de preparare:
Se curata usturoiul si ceapa, usturoiul se zdrobeste, ceapa se toaca marunt. Ardeii, curatati de seminte si nervuri, se taie fasii subtiri sau cubulete. Se spala pestele, se zvanta si se taie bucatele mai mari. Se incinge grasimea si se pun la calit ceapa si usturoiul, apoi se adauga ardeii si se mai lasa cca 8 minute. Se toarna supa de zarzavat, se pun bucatile de peste si se lasa sa dea in clocot. Se adauga condimentele, se acopera oala cu un capac si se lasa supa sa fiarba 5 minute. Se poate presara, in momentul servirii, putin marar verde, tocat.
Specificul bucatariei franceze

poza R     DANYELLE COOKING CONS SRL
Bucuresti - Romania
Telefon: 0721.825.819
Email:
---------------------------

Preluarea si reproducerea informatiilor publicate pe site-ul www.danyelle.ro se poate face doar cu acordul scris si cu respectarea legislatiei in vigoare.

    TRADE MARK DANYELLE COOKING

 4194948                HAWAII REGISTRATION