Supa de cartofi aromata

Supa de cartofi aromata

Ingrediente:
750g cartofi, 4.5 dl de supa de pui, 4.5 dl de lapte, 15g de unt, 4 linguri de ierburi aromatice, 3 linguri de smantana, patrunjel, sare, piper.

Mod de preparare:
Se spala cartofii, se curata si se taie cubulete. Se topeste untul intr-o tigaie marisoara, se adauga cartofii si se lasa 5 minute. Se incalzeste aparte supa cu laptele, se varsa peste cartofi,se adauga sare si piper. Se lasa 15 minute, amestecand din cand in cand cu o lingura de lemn. Cu mixerul, se zdrobesc cartofii pana ce se obtine o crema densa si omogena. Se lasa la racit si apoi se pune in frigider. Cu o ora inainte de a fi servita se scoate de la frigider.
Specificul bucatariei italiene

poza R     DANYELLE COOKING CONS SRL
Bucuresti - Romania
Telefon: 0721.825.819
Email:
---------------------------

Preluarea si reproducerea informatiilor publicate pe site-ul www.danyelle.ro se poate face doar cu acordul scris si cu respectarea legislatiei in vigoare.

    TRADE MARK DANYELLE COOKING

 4194948                HAWAII REGISTRATION