Snitel de pui in crusta de cartofi

Ingrediente:
4 felii de piept de pui (a 150g fiecare), sare, piper, un kg de cartofi, un catel de usturoi, un galbenus, nucsoara, 4 linguri cu ulei, 750g de conopida, 10g de unt.

Mod de preparare:
Se spala carnea, se zvanta, se bate bine, se sareaza si se pipereaza. Cartofii (cruzi) spalati si curatati se dau pe razatoarea mica si se amesteca bine cu usturoiul zdrobit, galbenusul, sarea, piperul si nucsoara rasa. Se invelesc feliile de carne intr-un strat de cartofi si se prajesc in uleiul incins, la foc potrivit, cca 20 de minute, intorcandu-se pe ambele parti. Se spala conopida, se rupe buchetele si se fierbe, cu capac, in apa clocotita si sarata, circa 10 minute. Se scurge bine si se rumeneste usor in unt. Se serveste langa snitelele cu crusta de cartofi.
Un sfat: crusta reuseste bine daca nu stoarceti cartofii rasi, pentru ca amidonul o mentine intreaga. Folositi, pe cat posibil, cartofi rosii, caci acestia nu se sfarma la fiert.
Specificul bucatariei franceze

poza R     DANYELLE COOKING CONS SRL
Bucuresti - Romania
Telefon: 0721.825.819
Email: danyelle@danyelle.ro
---------------------------

Preluarea si reproducerea informatiilor publicate pe site-ul www.danyelle.ro se poate face doar cu acordul scris si cu respectarea legislatiei in vigoare.

    TRADE MARK DANYELLE COOKING

 4194948                HAWAII REGISTRATION