Piept de pui cu mozzarella

Ingrediente:
4 bucati file din piept de pui, o mozarella , 3 rosii, oregano, ulei de masline, lamaie, sare, piper, unt pentru prajit.

Mod de preparare:
Se incinge untul intr-o tigaie cu capac, se aseaza feliile de piept de pui condimentate in prealabil cu sare, piper si suc de lamiie. Se intorc pe ambele parti pana sunt aproape gata. Rosiile se taie felii se stropesc cu ulei de masline si se condimenteaza cu oregano. Se aseaza doua-trei felii de rosii pe fiecare gratar de pui si se acopera cu o felie de mozarella. Se lasa la cuptor pana ce se inmoaie mozarella. Se serveste cu legume sote si se poate orna cu frunze de busuic.
Specificul bucatariei italiene

poza R     DANYELLE COOKING CONS SRL
Bucuresti - Romania
Telefon: 0721.825.819
Email: danyelle@danyelle.ro
---------------------------

Preluarea si reproducerea informatiilor publicate pe site-ul www.danyelle.ro se poate face doar cu acordul scris si cu respectarea legislatiei in vigoare.

    TRADE MARK DANYELLE COOKING

 4194948                HAWAII REGISTRATION