Porc pane cu parmezan

Ingrediente:
4 cotlete de porc batute usor cu ciocanul de lemn, 2 oua, 4 linguri cu parmezan, 2 linguri cu pesmet alb, 4 linguri cu ulei, 8 frunze de busuioc, o lamaie, sare, piper.

Mod de preparare:
Se bat ouale ca pentru omleta intr-un castron, se sareaza, se pipereaza. Intr-un alt vas se amesteca pesmetul cu parmezanul. Se pune la incins uleiul intr-o tigaie de teflon. Cotletele se condimenteaza cu sare si piper, apoi se dau prin ou si prin amestecul de pesmet si parmezan. Se prajesc pe fiecare parte cate 4-5 minute, la foc potrivit. Se aseaza pe farfurii si se decoreaza cu feliute de lamaie si frunze de busuioc. Alaturi, se serveste fie o rosie taiata felii, fie ardei capia copti.
Specificul bucatariei italiene

poza R     DANYELLE COOKING CONS SRL
Bucuresti - Romania
Telefon: 0721.825.819
Email: danyelle@danyelle.ro
---------------------------

Preluarea si reproducerea informatiilor publicate pe site-ul www.danyelle.ro se poate face doar cu acordul scris si cu respectarea legislatiei in vigoare.

    TRADE MARK DANYELLE COOKING

 4194948                HAWAII REGISTRATION