Minestra di Cavolfiore

Minestra di Cavolfiore

Ingrediente:
o conopida, 2 lingurite otet de vin, o cescuta ulei de masline, 4-6 catei de usturoi, un sfert de lingurita de ardei iute tocat marunt, 3 cani supa de carne concentrata, sare, o mana de patrunjel verde tocat, 100g branza de oaie.

Mod de preparare:
Se rupe conopida buchetele, se taie tulpina marunt, si se spala in apa in care s-au pus cele doua lingurite de otet. Se usuca si se pune intr-un vas cu apa sarata aflat pe foc. Se lasa la fiert 4 minute. Se incinge uleiul in care se caleste usturoiul si ardeiul iute, pana cand usturoiul capata o culoare galbuie. Se adauga conopida si se lasa cinci minute, amestecand sa nu se arda. Se adauga supa de carne, sare, patrunjel si se lasa pe foc pana ce conopida se inmoaie. Se serveste cu branza presarata deasupra.
Specificul bucatariei italiene

poza R     DANYELLE COOKING CONS SRL
Bucuresti - Romania
Telefon: 0721.825.819
Email:
---------------------------

Preluarea si reproducerea informatiilor publicate pe site-ul www.danyelle.ro se poate face doar cu acordul scris si cu respectarea legislatiei in vigoare.

    TRADE MARK DANYELLE COOKING

 4194948                HAWAII REGISTRATION