Lingua al bagnetto rosso

Lingua al bagnetto rosso

Ingrediente:
limba fiarta taiata felii, 2 manunchiuri de patrunjel, 5 catei de usturoi, un pic de ardei iute, 4-5 file de anchois, un pahar de sos de rosii, un pahar de supa, o jumatate de pahar de otet, 4 linguri de faina alba

Mod de preparare:
Sosul se pregateste astfel: se toaca cu un cutit in forma de semiluna care se numeste"mezzaluna" 2 manunchiuri de patrunjel cu 5 catei de usturoi, un pic de ardei iute si 4-5 file de anchois (acciughe) in ulei. Se pune totul intr-o craticioara cu putin ulei de masline si se fierbe la foc mic un sfert de ora amestecand din cand in cand. Se adauga un pahar de suc de rosii si unul de supa si se lasa sa fiarba inca 10 minute. Se adauga o jumatate de pahar de otet si faina, se potriveste de sare si piper si se amesteca bine bine pentru a obtine un amestec omogen si cremos. Se mai lasa pe foc alte 5 minute si gata. Se asaza pe platou feliutele de limba si se napeaza sosul/crema deasupra, se poate pune si rece.
Specificul bucatariei italiene

poza R     DANYELLE COOKING CONS SRL
Bucuresti - Romania
Telefon: 0721.825.819
Email:
---------------------------

Preluarea si reproducerea informatiilor publicate pe site-ul www.danyelle.ro se poate face doar cu acordul scris si cu respectarea legislatiei in vigoare.

    TRADE MARK DANYELLE COOKING

 4194948                HAWAII REGISTRATION