Inghetata de banane

Inghetata de banane

Ingrediente:
100g faina de migdale, un lime, 2 banane.

Mod de preparare:
Faina de migdale se poate realiza din samburi de migdale decojiti, sau fulgi, cu ajutorul rasnitei pentru cafea.
Bananele le-am inghetat, apoi le-am facut pasta in blender si le-am amestecat cu 4 linguri de migdale facute pudra, coaja de lime rasa si o lingura suc lime. Am pus pasta intr-o cutie la congelator si am mai lasat 2-3 ore. Cu o lingura de inghetata am facut o sfera pe care le-am decorat cu frunze de menta proaspata. Se poate decora si cu cacao, fructe sau migdale maruntite.

poza R     DANYELLE COOKING CONS SRL
Bucuresti - Romania
Telefon: 0721.825.819
Email:
---------------------------

Preluarea si reproducerea informatiilor publicate pe site-ul www.danyelle.ro se poate face doar cu acordul scris si cu respectarea legislatiei in vigoare.

    TRADE MARK DANYELLE COOKING

 4194948                HAWAII REGISTRATION