Friptura de vita la tava

Ingrediente pentru 2 portii:
500g carne vitel (manzat), 5 linguri de vin alb sec, un cub de unt, o lingurita mustar, sare, piper, cimbru, condimente pentru friptura, 2 catei de usturoi.

Mod de preparare:
Se taie carnea in felii de un cm. sau se poate lasa bucata intreaga. Se unge cu toate ingredientele, mai putin usturoiul, taiat felii. Se pune o cana cu apa, vinul si se da la cuptor la foc mediu. Eu pun deasupra tavii o folie de aluminiu si acopar bine. Astfel carnea se va patrunde mai bine si mai repede. Dupa cca 40 min. se verifica carnea, scotem folia si o lasam sa se coaca in profunzime. Din cand in cand verificam daca este suficienta apa in tava. Cat de repede este gata depinde de fragezimea carnii.
Recomand sa se serveasca cu legume gratinate, sau sotate, dar daca obisnuinta este de a consuma cartofi, atunci pregatiti cartofi cu rozmarin sau taranesti.

poza R     DANYELLE COOKING CONS SRL
Bucuresti - Romania
Telefon: 0721.825.819
Email: danyelle@danyelle.ro
---------------------------

Preluarea si reproducerea informatiilor publicate pe site-ul www.danyelle.ro se poate face doar cu acordul scris si cu respectarea legislatiei in vigoare.

    TRADE MARK DANYELLE COOKING

 4194948                HAWAII REGISTRATION