Farfalle cu creveti

Farfalle cu creveti

Ingrediente pentru 4 portii:
500g paste farfalle, 500g creveti, curatati, 12 rosii uscate(se gasesc in magazine) si taiate fasii, 3 rosii proaspete, curatate de pielita si de seminte si taiate bucatele, 2 legaturi ruccola, 2 linguri patrunjel tocat, o lingura busuioc tocat, 1/4 cana ulei de masline, sucul de la o lamaie, sare si piper negru proaspat macinat.

Mod de preparare:
Pastele se fierb, cu 2 minute mai putin decat scrie pe pachet, in apa cu sare. Intre timp, se tin crevetii la abur, pana ce nu mai sunt translucizi, apoi intr-o tigaie, se amesteca crevetii cu rosiile proaspete si cele uscate, ruccola, patrunjel si busuioc. Cand pastele sunt fierte, se scurg bine de apa si se amesteca imediat impreuna cu crevetii. Se adauga ulei, sucul de lamaie, sare si piper si se mai tin pe foc 2 mnute.
Se amesteca foarte bine si se serveste imediat. In acest preparat se m,ai poate pune si putin usturoi, dupa gust.
Specificul bucatariei italiene

poza R     DANYELLE COOKING CONS SRL
Bucuresti - Romania
Telefon: 0721.825.819
Email:
---------------------------

Preluarea si reproducerea informatiilor publicate pe site-ul www.danyelle.ro se poate face doar cu acordul scris si cu respectarea legislatiei in vigoare.

    TRADE MARK DANYELLE COOKING

 4194948                HAWAII REGISTRATION