Penne alla Puttanesca

Penne alla Puttanesca

Ingrediente:
150g penne, ansoa 6 bucatele, masline 20 de bucati, capere 1/2 lingurita, rosii 5-6 bucati sau o cutie, ulei de masline, usturoi, patrunjel, ardei iute.

Mod de preparare:
In timp ce se fierb pennele, se pune intr-o tigaie uleiul si usturoiul la prajit, se adauga bucatelele de ansoa, maslinele taiate, rosiile, sare, piper, se lasa la fiert 10 min, se adauga capere, ardeiul iute si patrunjelul, se amesteca cu pastele cand sau fiert. Pe deasupra se presara patrunjel tocat.
Specificul bucatariei italiene

poza R     DANYELLE COOKING CONS SRL
Bucuresti - Romania
Telefon: 0721.825.819
Email:
---------------------------

Preluarea si reproducerea informatiilor publicate pe site-ul www.danyelle.ro se poate face doar cu acordul scris si cu respectarea legislatiei in vigoare.

    TRADE MARK DANYELLE COOKING

 4194948                HAWAII REGISTRATION