Crepes cu ciocolata si banane

Crepes cu ciocolata si banane

Ingrediente:
2 oua, 2 cani cu lapte, 1/2 de cana faina, praf de copt, o lingura zahar, un varf de cutit de sare, o cescuta ulei, 4-5 banane, un borcan crema ciocolata Nutella.

Mod de preparare:
Se prepara compozitia pentru clatite din doua oua, lapte, zahar, faina, praf copt. Se prajesc clatitele in putin ulei. Cat sunt inca fierbinti se ung pe toata suprafata cu o lingura sau doua de crema de ciocolata Nutella, apoi se felieaza o banana, sau jumatate daca sunt mari si se asaza in mijloc diametral. Se ruleaza. Se pot servi calde sau reci, pudrate cu zahar pudra.
Specificul bucatariei franceze

poza R     DANYELLE COOKING CONS SRL
Bucuresti - Romania
Telefon: 0721.825.819
Email:
---------------------------

Preluarea si reproducerea informatiilor publicate pe site-ul www.danyelle.ro se poate face doar cu acordul scris si cu respectarea legislatiei in vigoare.

    TRADE MARK DANYELLE COOKING

 4194948                HAWAII REGISTRATION