Chiftelute din pui cu morcov

Ingrediente:
o bucata de piept de pui, un cartof, un morcov, un catel de usturoi, jumatate de ceapa, o lingura apa rece, sare si piper dupa gust, putin patrunjel verde taiat marunt.

Mod de preparare:
Cartoful se fierbe cu morcovul si pietul de pui. Legumele fierte se paseaza ca un piure si se amesteca cu carnea taiata foarte fin, usturoiul si ceapa. Se adauga sare,piper, apa si patrunjelulsi se formeaza chiftelutze care se pot tavali prin faina inainte de prajire ( optional). Se prajesc, la foc mic, in ulei de masline pentru gatit, combinat cu putin ulei de floare pentru a nu fi gretos.
Se introduce in alimentatie de la 12 luni.

poza R     DANYELLE COOKING CONS SRL
Bucuresti - Romania
Telefon: 0721.825.819
Email: danyelle@danyelle.ro
---------------------------

Preluarea si reproducerea informatiilor publicate pe site-ul www.danyelle.ro se poate face doar cu acordul scris si cu respectarea legislatiei in vigoare.

    TRADE MARK DANYELLE COOKING

 4194948                HAWAII REGISTRATION