Budinca de mere

Ingrediente:
2-3 mere mari, 20gr pesmet, 30g unt, 20gr zahar, un ou, jumatate de plic de praf de copt.

Mod de preparare:
Merele, curatate de coaja se rad pe razatoare. Se scurge zeama. Untul se amesteca cu zaharul si galbenusul de ou pana devine spumos. Albusul se bate spuma. Se amesteca merele cu pesmetul, crema de unt, se adauga praful de copt si albusul batut spuma. Compozitia se pune intr-o forma unsa cu unt si tapetata cu pesmet. Se coace in baia de apa, 25-30 minute. Se serveste calda sau rece.
Se introduce in alimentatie de la 10 luni.

poza R     DANYELLE COOKING CONS SRL
Bucuresti - Romania
Telefon: 0721.825.819
Email: danyelle@danyelle.ro
---------------------------

Preluarea si reproducerea informatiilor publicate pe site-ul www.danyelle.ro se poate face doar cu acordul scris si cu respectarea legislatiei in vigoare.

    TRADE MARK DANYELLE COOKING

 4194948                HAWAII REGISTRATION