Orez cu mere

Ingrediente:
30g orez, 30ml lapte, 400ml apa, 30g zahar, 300g mere, coaja rasa de lamaie.

Mod de preparare:
Se fierbe orezul in apa amestecata cu laptele. Cand orezul incepe sa fiarba, se adauga merele curatate si taiate felii sau rase, zaharul si coaja de lamaie. Compozitia se pune la cuptor, pana cand orezul este bine fiert, apoi se aseaza intr-un vas clatit cu apa rece, pentru a lua forma. Dupa ce se raceste, se rastoarna pe o farfurie. In loc de mere, se pot folosi caise sau pere.
Se introduce in alimentatie dupa 7 luni.

poza R     DANYELLE COOKING CONS SRL
Bucuresti - Romania
Telefon: 0721.825.819
Email: danyelle@danyelle.ro
---------------------------

Preluarea si reproducerea informatiilor publicate pe site-ul www.danyelle.ro se poate face doar cu acordul scris si cu respectarea legislatiei in vigoare.

    TRADE MARK DANYELLE COOKING

 4194948                HAWAII REGISTRATION