Ardei umpluti

Ardei umpluti

Ingrediente:
12 ardei mijlocii, 750 g carne tocata, 2 cepe, 2 linguri orez, o lingura untura, un varf e cutit de cimbru tocat, crenguta de salvie, sare, piper, 2 rosii, smantana pentru servit.

Mod de preparare:
Se spala ardeii, se sterg, se scot cotoarele si se indeparteaza semintele. Carnea se toaca, se pune intr-un castron, se adauga doua cepe taiate marunt, prajite sau crude si o lingura de untura, orezul spalat, cimbrul, piperul si sarea. Se amesteca totul bine si cu aceasta umplutura se umplu ardeii, astupandu-i cu cate o felie de rosie(sau morcov). Se asaza intr-o cratita se adauga crenguta de salvie si se lasa la fiert timp de 50 minute.
Dupa ce ardeii sunt aproape gata se strecoara surplusul de apa din cratita si se adauga sosul de rosii. Se mai lasa ardeii sa dea un clocot in sosul de rosii iar apoi se pune la cuptorul incins in prealabil pentru inca 10 minute pana ce ardeii si umplutura devin moi.

Separat se prepara sosul de rosii
Ingrediente:
1/2 kg rosii, 1/2 ceapa, un morcov ras marunt, 1/2 lingurita faina, sare, patrunjel tocat, 2 linguri de ulei.

Mod de preparare:
Se prajeste ceapa fin tocata si faina in ulei pana ce se rumeneste putin apoi se stinge cu suc de rosii. Se adauga morcovul ras si sarea. Se presara cu patrunjel tocat, se pune cratita la foc, se lasa sa fiarba 10 minute.

poza R     DANYELLE COOKING CONS SRL
Bucuresti - Romania
Telefon: 0721.825.819
Email:
---------------------------

Preluarea si reproducerea informatiilor publicate pe site-ul www.danyelle.ro se poate face doar cu acordul scris si cu respectarea legislatiei in vigoare.

    TRADE MARK DANYELLE COOKING

 4194948                HAWAII REGISTRATION