Tort Caprese

Ingrediente:
250g migdale taiate marunt, 150g ciocolata amaruie, 6 oua mijlocii, 200g unt moale, 150g zahar, sare, o lingurita coaja rasa de lamaie, 3 linguri zahar pudra.
In plus: grasime pentru uns forma.

Mod de preparare:
Se pun migdalele intr-o tigaie si se rumenesc fara grasime. Ciocolata, rupta bucatele, se topeste intr-o craticioara, pe baie de apa. Se freaca bine untul, zaharul si un varf de cutit de sare si se incorporeaza cate-un galbenus, apoi migdalele prajite, ciocolata topita si la urma de tot albusurile batute spuma si coaja de lamaie. - Se toarna aluatul astfel obtinut intr-o forma (diametrul de 26 cm) unsa si se niveleaza. Se baga in cuptorul incins la 180*C si se coace aproximativ 45 de minute. Se scoate tortul din cuptor, se taie felii si se serveste caldut sau rece, presarat cu zahar pudra si, dupa gust, cu un sos de vanilie sau cu frisca batuta si fructe proaspete de padure.
Specificul bucatariei italiene

poza RDANYELLE COOKING CONS SRL
Bucuresti - Romania
Telefon: 0721.825.819
Email: danyelle@danyelle.ro
---------------------------

Preluarea si reproducerea informatiilor publicate pe site-ul www.danyelle.ro se poate face doar cu acordul scris si cu respectarea legislatiei in vigoare.

 TRADE MARK DANYELLE COOKING

    4194948               HAWAII REGISTRATION