Supa rece de morcovi

Supa rece de morcovi

Ingrediente:
1/4 de cana cu ulei de canepa, 3 linguri cu seminte decorticate de canepa, 4 cani cu morcovi taiati marunt, 3 cani cu apa, 1/4 de cana cu ceapa alba tocata, 1/4 de cana cu patrunjel tocat, 1/2 de cana cu spanac, 1/4 de cana cu rosii, 2 lingurite cu oregano uscat, un avocado mare curatat de coaja şi taiat cubulete, 1/4 de cana cu suc de lamaie, 2 lingurite cu boia de ardei iute (optional).

Mod de preparare:
Combinati toate ingredientele, in afara de avocado si semintele de canepa, intr-un blender pana se formeaza o crema. La servire, adaugati in fiecare farfurie bucati de avocado si seminte decorticate de canepa. Ca ornament, patrunjel tocat. Aceasta supa se poate si incalzi inainte de servire. Daca nu este destul de lichida se poate adauga putina apa.

poza R     DANYELLE COOKING CONS SRL
Bucuresti - Romania
Telefon: 0721.825.819
Email:
---------------------------

Preluarea si reproducerea informatiilor publicate pe site-ul www.danyelle.ro se poate face doar cu acordul scris si cu respectarea legislatiei in vigoare.

    TRADE MARK DANYELLE COOKING

 4194948                HAWAII REGISTRATION