Supa de miel cu linte

Supa de miel cu linte

Ingrediente:
1,5 - 1,7 litri apa sau supa de carne, 900g carne de miel (din zona gatului), taiata bucatele, 1/2 ceapa tocata, un catel de usturoi pisat, o foaie de dafin, doua cuisoare, 2 fire de cimbru proaspat, 250g cartofi, curatati si taiati bucatele, 200g linte rosie, 600 ml apa, sare, piper negru macinat, patrunjel proaspat tocat.

Mod de preparare:
Se pune carnea de miel intr-o oala cu apa, la foc mic. Cand este aproape gata fiarta se adauga supa de carne in oala, se da in clocot, se micsoreaza flacara, se adauga cartofii si se fierb la foc mediu 5 minute. Se adauga apoi lintea, se asezoneaza, dupa gust, cu sare si piper, se adauga 300 ml apa calda, cat sa acopere complet carnea si vegetalele, apoi se adauga restul de condimente.
Se da din nou supa in clocot, se micsoreaza flacara, se acopera si se fierbe 25 de minute, pana ce lintea este facuta, amestecand ocazional. Se adauga inca putina apa daca supa se face prea groasa. Chiar inainte de a o servi la masa, se adauga patrunjelul tocat.
Specificul bucatariei cubaneze

poza R     DANYELLE COOKING CONS SRL
Bucuresti - Romania
Telefon: 0721.825.819
Email:
---------------------------

Preluarea si reproducerea informatiilor publicate pe site-ul www.danyelle.ro se poate face doar cu acordul scris si cu respectarea legislatiei in vigoare.

    TRADE MARK DANYELLE COOKING

 4194948                HAWAII REGISTRATION