Sufle de cirese

Ingrediente pentru 10 portii:
un kg de cirese, 200gr zahar, un plic de zahar vanilat, 5 oua - 1/ 2 lingurita de amidon, 25gr unt, 200g frisca.

Mod de preparare:
Se scot samburii cireselor, api ciresele se pun la fiert timp de 10 minute, dupa care se trec printr-o sita fina. Se pun din nou la foc, impreuna cu 150 gr zahar si cu zaharul vanilat. Cand volumul s-a redus la jumtate, se adauga amidonul, desfacut in putina apa, si se mai fierb cca 2 minute. Se separa apoi albusurile de galbenusuri. Se folosesc doar 2 galbenusuri, care se amesteca incet cu albucurile (cinci) batute spuma tare si apoi cu ciresele. Se pune compozitia intr-un vas tapetat cu unt si se coace la cuptor, la foc moale, cam un sfert de ora. Inainte de a se consuma, se pudreaza cu restul de zahar. Optional, se adauga frisca.
Se introduce in alimentatie de la 3 ani.

poza R     DANYELLE COOKING CONS SRL
Bucuresti - Romania
Telefon: 0721.825.819
Email: danyelle@danyelle.ro
---------------------------

Preluarea si reproducerea informatiilor publicate pe site-ul www.danyelle.ro se poate face doar cu acordul scris si cu respectarea legislatiei in vigoare.

    TRADE MARK DANYELLE COOKING

 4194948                HAWAII REGISTRATION