Sos de ansoa

Ingrediente:
o felie de paine fara coaja, 50g file de ansoa, 2 catei de usturoi, 6 linguri de ulei de masline, sucul de la 1/2 lamaie, boia de ardei dulce, sare, piper.

Mod de preparare:
Zdrobeste painea intr-un blender pana ce vei obtine pesmet. Adauga file-ul de ansoa cu uleiul din conserva, usturoiul pisat, uleiul de masline si sucul de lamaie. Amesteca tot in blender pana cand vei obtine un piure moale. Condimenteaza dupa gust cu boia. Daca este prea dens, adauga 2-3 lingurite de apa rece pana cand acesta va avea consistenta unei maioneze. Pune sosul intr-un bol si lasa-l la frigider pana cand il servesti. Pentru servire presara cu boia de ardei dulce deasupra.
Se serveste cu foccacia calda.

poza R     DANYELLE COOKING CONS SRL
Bucuresti - Romania
Telefon: 0721.825.819
Email: danyelle@danyelle.ro
---------------------------

Preluarea si reproducerea informatiilor publicate pe site-ul www.danyelle.ro se poate face doar cu acordul scris si cu respectarea legislatiei in vigoare.

    TRADE MARK DANYELLE COOKING

 4194948                HAWAII REGISTRATION