Salata de cocos cu macrou afumat

Ingrediente pentru 2 portii:
o conserva cu boabe de fasole alba, 200g de fasole verde, 6 cepe albe mici, o coada de telina, 250g de file de macrou afumat, 5 linguri cu ulei de masline, 2 linguri cu otet din vin, 100g fulgi de nuca de cocos, sare, piper.

Mod de preparare:
Scurgem fasolea boabe intr-o strecuratoare. Taiem coditele si indepartam atele fasolei verzi, apoi o punem la fiert timp de 10-12 minute intr-o oala mare, in care am pus si un praf de sare. Scurgem apoi fasolea, o trecem printr-un jet de apa rece si o lasam la scurs.
Curatam cepele albe si le taiem subtire, pestisor. Tulpina de telina o tocam marunt. Intr-o salatiera, punem fasolea verde, nuca de cocos, cepele albe taiate subtire si telina. Amestecam totul cu grija.
Dressing-ul se prepara astfel:
Intr-un bol punem uleiul de masline, otetul din vin, un varf de sare si un praf de piper macinat. Amestecam pana ce devine o compozitie omogena.
Acest dressing il punem peste legume, si amesteca usor.
Macrou afumat il rupen in fasii, sau il putem taia cuburi. daca este intreg si nu file, mai intai trebuie sa ii scoatem oasele. Punem pestele deasupra salatei.
Se serveste imediat.

poza R     DANYELLE COOKING CONS SRL
Bucuresti - Romania
Telefon: 0721.825.819
Email: danyelle@danyelle.ro
---------------------------

Preluarea si reproducerea informatiilor publicate pe site-ul www.danyelle.ro se poate face doar cu acordul scris si cu respectarea legislatiei in vigoare.

    TRADE MARK DANYELLE COOKING

 4194948                HAWAII REGISTRATION