Salata de avocado cu hrisca

Salata de avocado cu hrisca

Ingrediente:
100g avocado, 70g ciuperci proaspete, 70g ardei capia, 150g rosii, 30g ceapa, 50g hrisca, 50g telina apio, 20g (2 linguri) seminte de floarea soarelui, sare, piper, marar, suc de lamaie.

Mod de preparare:
Hrisca spalata se pune in apa si se lasa peste noapte. A doua zi se scurge si se agauga in salata.
Legumele se vor taia cubulete si se amesteca bine 2-3 minute ca sa se incorporeze cu avocado, dupa care adaugati hrisca si condimentati cu dupa gust, cu sare, piper si suc de lamaie.

poza R     DANYELLE COOKING CONS SRL
Bucuresti - Romania
Telefon: 0721.825.819
Email:
---------------------------

Preluarea si reproducerea informatiilor publicate pe site-ul www.danyelle.ro se poate face doar cu acordul scris si cu respectarea legislatiei in vigoare.

    TRADE MARK DANYELLE COOKING

 4194948                HAWAII REGISTRATION