Prajitura cu orez si fructe

Ingrediente:
Pentru aluat: 300g faina, 100g alune macinate, 200g unt, 100g zahar, un zahar vanilat, un varf de cutit de sare, un ou.
Pentru umplutura: 3 oua, 500g branza de vaci (slaba), 2 linguri suc de lamaie, 2 linguri de lapte, 100g zahar, 20g amidon, 600g orez fiert in lapte.
In plus: grasime pentru tava, 8 piscoturi, 600g prune (rosii), 600g mere.

Mod de preparare:
Aluatul: se framanta un aluat fraged si se lasa sa se odihneasca circa 30 de minute la frigider.
Umplutura: se separa albusurile de galbenusuri. Se freaca galbenusurile cu branza de vaci, sucul de lamaie, laptele, zaharul si amidonul. Se incorporeaza orezul fiert in lapte si albusurile batute spuma. Se intinde aluatul si se aseaza in tava unsa. Se presara deasupra piscoturile zdrobite marunt. Se spala prunele, se scot samburii, se taie felii si se pun peste aluat. La fel se procedeaza si cu merele curatate si taiate. Se acopera cu orezul, se baga in cuptor si se coace 25 de minute la foc iute (200 C). Apoi, se face focul mai mic (180 C) si se coace inca 35 de minute. Se stinge focul si se mai lasa prajitura 10 minute in cuptor.
Specificul bucatariei franceze

 

poza RDANYELLE COOKING CONS SRL
Bucuresti - Romania
Telefon: 0721.825.819
Email: danyelle@danyelle.ro
---------------------------

Preluarea si reproducerea informatiilor publicate pe site-ul www.danyelle.ro se poate face doar cu acordul scris si cu respectarea legislatiei in vigoare.

 TRADE MARK DANYELLE COOKING

    4194948               HAWAII REGISTRATION