Pizza taraneasca

Pizza taraneasca

Ingrediente:
220g aluat (o palina), 100g mozzarella, 200g branza de burduf, 300g telemea, 200ml smantana, 50g parmezan 3 oua, o leg. ceapa verde, o leg. marar verde, o leg. patrunjel verde, sare, piper.

Mod de preparare:
Aluatul se intinde si se aseaza peste tava. Uneori se poate lipi de tava, asa ca puteti folosi hartie de copt. Se amesteca branza de burduf cu telemeaua, mozzarella, 2 oua, smantana, sare, piper si verdeata tocata marunt. Se toarna aceasta compozitie peste blatul de pizza. Oul ramas se bate, apoi se unge marginea blatului, facuta brau dintr-o bucata de aluat. Pe deasupra se presara putin parmezan. Se introduce tava in cuptorul preancalzit si se coace la foc potrivit. La aceasta pizza se mai pot adauga, dupa gust, ciuperci de padure, masline, sau afumatura, iar deasupra oua intregi, care se vor coace si vor fi ca ouale ochiuri.

poza R     DANYELLE COOKING CONS SRL
Bucuresti - Romania
Telefon: 0721.825.819
Email:
---------------------------

Preluarea si reproducerea informatiilor publicate pe site-ul www.danyelle.ro se poate face doar cu acordul scris si cu respectarea legislatiei in vigoare.

    TRADE MARK DANYELLE COOKING

 4194948                HAWAII REGISTRATION