Piept de pui cu rozmarin

Piept de pui cu rozmarin

Ingrediente:
2 piepti de pui, 4 linguri de stafide, o ceasca vin alb sec, 2 fire de rozmarin, 5 linguri ulei de masline, 2 linguri muguri de pin, 2 linguri unt, sare, piper.

Mod de preparare:
Pune stafidele si vinul intr-o craticioara si fierbe-le la foc mic 5 minute. Strecoara-le, pastrand sosul intr-un bol. Amesteca intr-un alt castron rozmarinul cu 3 linguri de ulei de masline si putin piper negru proaspat macinat. Pune pieptii de pui in marinata pentru 1 ora. Prajeste mugurii de pin cu 1 lingura ulei de masline intr-o tigaie pana ce mugurii se rumenesc, apoi scurge-i de ulei pe un servetel de bucatarie. Incinge untul in tigaie. Cand sfaraie, adauga uleiul ramas. Prajeste puiul la foc mediu 5 minute pe fiecare parte. Toarna sosul din vin cu stafide si mugurii de pin si lasa inca 5 minute la prajit. Condimenteaza cu sare si piper.
Serveste pieptul de pui cald cu sos.

poza R     DANYELLE COOKING CONS SRL
Bucuresti - Romania
Telefon: 0721.825.819
Email:
---------------------------

Preluarea si reproducerea informatiilor publicate pe site-ul www.danyelle.ro se poate face doar cu acordul scris si cu respectarea legislatiei in vigoare.

    TRADE MARK DANYELLE COOKING

 4194948                HAWAII REGISTRATION