Pesto alla Genovesse

Pesto alla Genovesse

Ingrediente:
o legatura de busuioc proaspat, o lingura de nuci, o lingura de migdale, o lingura muguri de pin, 2 linguri parmezan, 2 linguri pecorino, 3 catei de usturoi, ulei de masline, sare.

Mod de preparare:
Intr-un blender amesteca pentru inceput busuiocul si usturoiul, impreuna cu o lingura de sare si putin ulei de masline, care ajuta ca frunza sa fie pisata si sa nu se innegreasca. Apoi adauga nucile, migdalele si mugurii de pin impreuna cu uleiul ramas. Adauga branza continuand sa adaugi cate un fir de ulei. Totul este gata cand compozitia ajunge la o consistenta cremoasa.

poza R     DANYELLE COOKING CONS SRL
Bucuresti - Romania
Telefon: 0721.825.819
Email:
---------------------------

Preluarea si reproducerea informatiilor publicate pe site-ul www.danyelle.ro se poate face doar cu acordul scris si cu respectarea legislatiei in vigoare.

    TRADE MARK DANYELLE COOKING

 4194948                HAWAII REGISTRATION