Paste cu broccoli

Ingrediente:
125g de paste (de preferinta paste scurte) unt, un catel de usturoi, 150g de brocoli oparit, 4-5 frunze de busuic proaspat, 150g de smantana dulce, 40g parmezan macinat, lei de masline pt. gatit, sare si piper alb.

Mod de preparare:
Pastele se fierb in functie de tipul folosit. Daca folosim spaghete, le vom lasa sa fiarba cca. 6 min., daca folosim penne, le vom lasa sa fiarba cca. 10 min.
Brocoli se taie in bucati mai mici. Imtr-o tigaie se pune uleiul si catelul de usturoi si se rumeneste cca. un minut, apoi se adauga brocoli, se mai lasa 30 de secunde si se adauga si smantana, sare si piper si busuioc proaspat. Se incorporeaza si se lasa pe foc pana ce smantana se ingroasa.
Se monteaza intr-o farfurie cu margine lata, daca folosim paste lungi, sau intr-un castron special pentru paste, cu margine inalta, daca folosim paste scurte. Deasupra pe pune parmezan macinat si busuioc proaspat.
Specificul bucatariei napoletane

poza R     DANYELLE COOKING CONS SRL
Bucuresti - Romania
Telefon: 0721.825.819
Email: danyelle@danyelle.ro
---------------------------

Preluarea si reproducerea informatiilor publicate pe site-ul www.danyelle.ro se poate face doar cu acordul scris si cu respectarea legislatiei in vigoare.

    TRADE MARK DANYELLE COOKING

 4194948                HAWAII REGISTRATION