Pasca

Ingrediente:
Pentru aluat: o lingura drojdie de bere, 1 kg de faina, 8 galbenusuri, coaja de lamaie, o cana cu lapte dulce, 300 g de zahar, 200g de unt.
Pentru umplutura: 1 kg de smantana, 3 galbenusuri, vanilie, coaja de lamaie, 100g stafide, 300g de zahar, sare

Mod de preparare:
Framantati un aluat de cozonac, pe care il puneti la dospit 2 ore, apoi impartiti-l in 2-3 parti egale si intindeti fiecare parte ca un sul. Cu aceasta faceti coroana in jurul unei cratite unse cu unt. In mijlocul vasului puneti o parte din umplutura ceva mai inalta decat aluatul. Dati vasul la cuptor si coaceti ca orice cozonac. Din cantitatea respectiva realizati 3-4 bucati de pasca. Umplutura o realizati combinand zaharul, stafidele, coaja de lamaie, cateva fructe confiate, vanilia si galbenusurile frecate separat. Cand aluatul este rumenit, pasca este coapta. Puneti peste gura cratitei un platou, rasturnati pasca, apoi, cu grija, intoarceti-o pe o farfurie.

poza R     DANYELLE COOKING CONS SRL
Bucuresti - Romania
Telefon: 0721.825.819
Email: danyelle@danyelle.ro
---------------------------

Preluarea si reproducerea informatiilor publicate pe site-ul www.danyelle.ro se poate face doar cu acordul scris si cu respectarea legislatiei in vigoare.

    TRADE MARK DANYELLE COOKING

 4194948                HAWAII REGISTRATION