Moelleux au chocolat

Moelleux au chocolat

Ingrediente:
180g ciocolata amaruie, 130g unt, 4 oua, 150g zahar, 50g faina.

Mod de preparare:
Se topeste ciocolata cu untul pe baie de apa. Ouale se bat spuma cu zaharul. Se adauga faina si se mixeaza in continuare, apoi se adauga si ciocolata topita si se omogenizeaza. Compozitia se torna in forme ceramice umplute pana la 3/4, iar in mijloc se pune un cubulet de ciocolata. Se coc in cuptorul preancalzit la 240 grade, timp de 10 minute. Se scot din forme, pe farfurii, se poate folosi si un sos care sa acompanieze desertul si sa echilibreze gustul, de genul, sos de fructe de padure, de merisor, afine, mure, etc., si se servesc imediat.

poza R     DANYELLE COOKING CONS SRL
Bucuresti - Romania
Telefon: 0721.825.819
Email:
---------------------------

Preluarea si reproducerea informatiilor publicate pe site-ul www.danyelle.ro se poate face doar cu acordul scris si cu respectarea legislatiei in vigoare.

    TRADE MARK DANYELLE COOKING

 4194948                HAWAII REGISTRATION