Macaron

Ingrediente:
Pentru biscuite macaron este nevoie de:
300g pudra de migdale, 300g zahar pudra, 220g albus de ou (impartite cate 2 portii de 110g fiecare), seminte de la 3 batoane de vanilie, 300g de zahar,
Pentru crema de vanilie este nevoie de:
400g smantana lichida, 4 batoane de vanilie, 500g ciocolata alba,

Mod de preparare:
Se amesteca pudra de migdale cu prima parte de zahar, prima parte de albus de ou si batoanele de vanilie, usor, cu o spatula. Separat, se bate restul de compozitie format din albusurile si zaharul ramase, pana la o consistenta de bezea. Se incorporeaza in aluatul anterior. Cu un posh se fac discuri de 3 cm diametru. Se baga la cuptor, incalzit la 140 grade, timp de 12-15 minute.

Crema se pregateste atfel:
Se fierbe smantana impreuna cu batoanele de vanilie si se adauga, in 3 etape, peste ciocolata alba, topita in prealabil. Se pune crema intr-o tava si se lasa 6 ore la frigider, pana se cristalizeaza. Se umplu pastilele de macaron, ca o pricomigdala, si se lasa o noapte la frigider. Biscuitele macaron poate fi colorat in diferite nuante, dar cu conditia ca colorantii folositi sa fie naturali. Atat buscuitele cat si crema pot fi combinate cu cacao, cafea, lamaie, sau alte arome.
Specificul bucatariei franceze

poza R     DANYELLE COOKING CONS SRL
Bucuresti - Romania
Telefon: 0721.825.819
Email: danyelle@danyelle.ro
---------------------------

Preluarea si reproducerea informatiilor publicate pe site-ul www.danyelle.ro se poate face doar cu acordul scris si cu respectarea legislatiei in vigoare.

    TRADE MARK DANYELLE COOKING

 4194948                HAWAII REGISTRATION