Friptura de vita cu morcovi

Ingrediente:
4 felii antricot sau muschi de vita (150g fiecare), 800g morcovi, 20g unt, o portocala (250g), o lingura cu miere, cateva frunze de busuioc proaspat, sare, piper, 3 linguri ulei.

Mod de preparare:
Se spala morcovii, se curata, se taie felii subtiri si se calesc circa 3 minute in untul incins. Se sareaza, se pipereaza si se lasa sa se inabuse circa 5 minute, adaugand, eventual, putina apa. Se stoarce portocala, se toarna sucul acesteia, impreuna cu mierea, peste morcovi si se lasa sa mai fiarba la foc mic, inca 5 minute.
Se spala busuiocul, se scutura bine si se taie marunt. Bucatile de carne spalate si zvantate se condimenteaza cu piper, dupa care se prajesc 3-4 minute pe fiecare parte, in uleiul incins. Morcovii se amesteca cu busuiocul tocat, se gusta de sare si piper si se servesc impreuna cu carnea prajita.
Ca garnitura, in afara de morcovi, se mai poate servi taietei sau legume sote.
Specificul bucatariei italiene

poza R     DANYELLE COOKING CONS SRL
Bucuresti - Romania
Telefon: 0721.825.819
Email: danyelle@danyelle.ro
---------------------------

Preluarea si reproducerea informatiilor publicate pe site-ul www.danyelle.ro se poate face doar cu acordul scris si cu respectarea legislatiei in vigoare.

    TRADE MARK DANYELLE COOKING

 4194948                HAWAII REGISTRATION