Crap la cuptor

Crap la cuptor

Ingrediente:
un crap de 1,5 kg, 3 linguri de ulei, un pahar de vin alb, 3 cepe, 2 catei de usturoi, 2 foi de dafin, 5 boabe de piper, o lingura de pasta de tomate, sare.

Mod de preparare:
Se curata crapul, se sareaza pe afara si pe dinauntru si se lasa sa stea cel putin un sfert de ora. Se aseaza intr-o cratita lunga si se pune ceapa taiata felii subtiri, usturoiul, vinul alb, uleiul, foile de dafin, piperul, pasta de tomate si sarea. Se unge bine crapul cu ulei, se da la cuptor si se tine cca. o ora. Se unge din cand in cand cu sosul din cratita. Daca scade prea mult inainte de a fi pestele gata, se mai pune putina apa. Inainte de a se servi se scoate usturoiul. Se pune in farfurie impreuna cu sos din tava.
Specificul bucatariei romanesti

poza R     DANYELLE COOKING CONS SRL
Bucuresti - Romania
Telefon: 0721.825.819
Email:
---------------------------

Preluarea si reproducerea informatiilor publicate pe site-ul www.danyelle.ro se poate face doar cu acordul scris si cu respectarea legislatiei in vigoare.

    TRADE MARK DANYELLE COOKING

 4194948                HAWAII REGISTRATION