Scrumbie la cuptor

Ingrediente pentru 4 portii:
4 scrumbii, o lingura de unt, o lamaie, sare, verdeata tocata.

Mod de preparare:
Scrumbiile se curata, se curata de intestine si se spala cu apa rece. Daca sunt sarate, se lasa cateva ore la desarat in apa calda, apoi se ung cu unt si se infasoara in hartie pentru copt, cu cate 2 feliute de lamaie. Mai putem adauga si patrunjel tocat, busuioc, salvie. Se pun intr-un vas termorezostent, sau tava de inox, se unge cu unt, apoi lasam la cuptor, care a fost preancalzit. Se coc la 180 de grade cca. 45 min. Se inlatura folia, se aseaza pe un platou si se servesc cu garnitura de legume sote, brocoli, morcovi, mazare, conopida, etc.
Specificul bucatariei romanesti

poza R     DANYELLE COOKING CONS SRL
Bucuresti - Romania
Telefon: 0721.825.819
Email: danyelle@danyelle.ro
---------------------------

Preluarea si reproducerea informatiilor publicate pe site-ul www.danyelle.ro se poate face doar cu acordul scris si cu respectarea legislatiei in vigoare.

    TRADE MARK DANYELLE COOKING

 4194948                HAWAII REGISTRATION