Cima all Genovese

Cima all Genovese

Ingrediente:
Ulei de masline, o ceapa taiata julien, un morcov, un dovlecel, un ardei gras, 2 frunze de spanac, o mana mazare verde sau fiarta, sare, piper, 8 oua, 100 g parmezan, 100 g sunca.

Mod de preparare:
Se taie legumele fasii si se calesc in ulei la foc mare, cu sare si piper pana se inmoaie (5 minute). Intr-un vas se bat ouale cu sare si piper dupa care se adauga branza si se bat bine. Se adauga si ouale peste legume si se lasa pana se intaresc, la fel ca la omleta.
Se serveste cu sunca bine calita.

poza R     DANYELLE COOKING CONS SRL
Bucuresti - Romania
Telefon: 0721.825.819
Email:
---------------------------

Preluarea si reproducerea informatiilor publicate pe site-ul www.danyelle.ro se poate face doar cu acordul scris si cu respectarea legislatiei in vigoare.

    TRADE MARK DANYELLE COOKING

 4194948                HAWAII REGISTRATION