Cheesecake cu zmeura

Cheesecake cu zmeura

Ingrediente:
12 biscuiti digestivi, 50g unt topit, o lingura cu miere, 500g branza ricotta, 3 oua, 175g zahar tos, coaja de la o lamaie, 2 lingurite esenta de vanilie, 200g smantana grasa, 300g zmeura, zahar pudra pentru decor.

Mod de preparare:
Punem biscuitii intr-o punga si-i zdobim cu sucitorul, apoi se amesteca impreuna cu untul si intinde intr-o tava rotunda cu fundul detasabil. Se incinge cuptorul la 140'C.
Punem restul ingredientelor, cu exceptia zmeurii si a zaharului pudra, intr-un robot de bucatarie si mixam pana cand s-au omogenizat, iar daca nu avem robot vom folosi un mixer de mana. Toarnam compozitia in tava si lasam la cuptor timp de 40 de minute. Opreste apoi cuptorul si lasa prajitura, in cuptor, sa se raceasca timp de o ora. Cand s-a racit complet o poti pune la frigider peste noapte. Nu te speria daca s-a crapat sau are neregularitati, defectele vor fi ascunse cu zmeura.
Scoate prajitura din tava si aseaza-o pe un platou. Aseaza deasupra zmeura si pudreaza cu zahar.
Se serveste rece.
Specificul bucatariei englezesti

poza R     DANYELLE COOKING CONS SRL
Bucuresti - Romania
Telefon: 0721.825.819
Email:
---------------------------

Preluarea si reproducerea informatiilor publicate pe site-ul www.danyelle.ro se poate face doar cu acordul scris si cu respectarea legislatiei in vigoare.

    TRADE MARK DANYELLE COOKING

 4194948                HAWAII REGISTRATION